Primename, kad šiandien „Vyno klube“ neeilinė degustacija. Apie vyno gamybą vyno pirkėjui pasakos ne kas kitas, o pats Arūnas Starkus! Arūnas visai neseniai tapo vienienteliu Pabaltijo šalyse diplomuotu Londono koledžo Wine & Spirit Education Trust (WSET) vyno vertintoju.
Tad nepraleiskite progos užduoti geriausiam vyno išmanytojui bet kokį jums rūpimą klausimą, susijusi su vynu! Juolab, kad žvarbus rudeninis oras tiesiog kviečiai jaukiai kompanijai, vyno pažinimui...
Nors vynuogė gamtos produktas, vynas – jau nebe. Žmogus vynuogių sultis paverčia užburiančiu, svaiginančiu, mūsų susitikimus sušildančiu ir praturtinančiu gėrimu. Vyno gamyba – sudėtingas procesas, turintis daug etapų. Šioje degustacijoje kalbėsime apie tai, kas vyno gamybos procese lemia vyno kokybę ir skonį. Klimato ir dirvožemio įtaka, ąžuolo statinių naudojimas ir daugybė kitų niuansų lemia vyno skirtumus. Juk tokios vynuogės, kaip Chardonnay, Cabernet Sauvignon auga vos ne kiekviename vyno regione, o vynai visgi tokie skirtingi. Ragausime baltuosius ir raudonuosius vynus.
Registruokitės internetu (www.vynoklubas.lt) arba tel. (8 5) 231 38 12.
Degustacija vyks „Vyno klube“, B. Radvilaitės g 7/2, Vilnius.
2010 09 02 (ketvirtadienį) 18 :00 val.
Kaina: 60 Lt
Yra likę tik kelios vietos, tad labai laukiame Jūsų.
Daugiau degustacijų:
2010-09-10 Vyno abėcėlė: pagrindiniai principai, kaip išsirinkti vyną (Klaipėdoje) 2010-09-14 Apie vyną be stereotipų - akloji degustacija 2010-09-16 Šampano degustacija 2010-09-18 PASKAITA: Įvadas vyno pirkėjui 2010-09-21 Pažintinė Prancūzijos Ronos slėnio vyno degustacija 2010-09-23 Vyno ir maisto derinimo taisyklės: vynas prie žuvies patiekalų ir jūros gėrybių 2010-09-24 Prancūzijos vyno degustacija (Klaipėdoje) 2010-10-16 PASKAITA: Vyno pateikimas ir derinimas su maistu 2010-11-13 PASKAITA: Degustavimo ir vertinimo pradmenys 2010-12-11 PASKAITA: Vyno abėcėlėDegustacijų aprašymai ir registracija >>
„Vyno klubo“ informacija