Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija (LBKA) visus virėjus ir restoranų atstovus maloniai kviečia į seminarą „Patiekalai su „Gallina Blanca“ produktais“.
Seminaras vyks balandžio 28 d., 16 val., restorane „Oskaras“ ( Žalgirio g. 88, Vilnius).
Programoje: „ Gallina Blanca“ produktų pristatymas.
Degustacijos patiekalai
Karštasis užkandis:
Kalakutienos ir lavašo suktinukas su „Gallina Blanca“ „Medžiotojų“ padažu.
Sriuba:
Daržovių kreminė sriuba su skrebučiais paskaninta „Gallina Blanca“ daržovių sultiniu.
Karštas patiekalas:
Šutinta žuvis su daržovėmis, ryžiais ir „Gallina Blanca“ žalių pipirų padažu.
Desertas:
„Gallina Blanca“ pudingai (Karamelinis, Vanilinis, Kiaušinių skonio) su pagardais.
Pavasario-vasaros sezonui iš viso bus pristatyta 15 naujų patiekalų receptų su „Gallina Blanca“ produktais.
Rėmėjai:
GALLINA BLANCA, ALMARŪNAS, ZEPTER, ŠVYTURYS, SANTA MARIA, MANJANA, MANTINGA, VILNIAUS DUONA, GERĖJA, REATON, ARVI, FARM FRITES, HEINZ, STEIKVILA, MENIU.LT.
LBKA informacija
www.grilis.com