Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Seminarai įvairiomis maitinimo įmonėms aktualiomis temomis

2006-07-14
Paskelbk savo straipsnį

Vilniaus kolegijos verslo vadybos fakultetas rengia seminarus įvairiomis maitinimo įmonėms aktualiomis temomis. Tikslaus seminarų grafiko nėra, jie planuojami surengti rugsėjo, spalio, lapkričio mėnesiais. Seminarai yra mokami ir rengiami susirinkus 10 žmonių grupei.

Pateikiame galimų surengti seminarų temas ir trumpus jų aprašymus.

Maisto tvarkymo skyriaus vadyba (16 val.)
Maistas turi didelę įtaką žmogaus sveikatai ir savijautai. Šiame seminare išmoksite organizuoti maisto tvarkymo skyriaus veiklą, įgyvendinti higienos reikalavimus ir gaminti dietinius patiekalus. Sveikas maistas – daugiau jėgų kasdieninei veiklai!

Maisto kokybė ir higiena maitinimo įmonėse (16 val.)
Maitinimo įmonių veiklos svarba žmonių gyvenimui lemia ir būtinybę organizuoti šių įmonių darbą itin atsakingai. Seminare sužinosite, kokie yra pagrindiniai maisto kokybės, saugos ir higienos reikalavimai ir kaip juos įgyvendinti. Užtikrinkite kokybę!

S večių aptarnavimas (8 val.)
Švenčių metu valgymas yra tarsi ypatingas ritualas. Tada itin svarbi ne tik maisto kokybė, bet ir tinkamas jo pateikimas. Šiame seminare išmoksite serviruoti stalus, patiekti užkandžius, patiekalus ir gėrimus, maloniai aptarnauti svečius. Kurkite šventę kiekvieną dieną!

Pobūvių organizavimas (16 val.)
Tinkamai surengtas pobūvis, tai ne tik maloniai praleistas laikas, bet ir geresnis įmonės ar organizacijos įvaizdis. Šiame seminare išmoksite rengti puikius pobūvius, organizuoti konferencijų ar kitų renginių dalyvių maitinimą. Sukurkite įspūdį!

Svečių priėmimas įstaigose (16 val.)
Versle maistas dažnai yra viena iš būtinų bendravimo dalių. Šiame seminare išmoksite organizuoti svečių iš viso pasaulio priėmimą, patiekti kavą bei užkandžius, užsakyti dalykinius pietus ar pobūvius, sužinosite pasaulio šalių maitinimosi ypatumus. Būkite vaišingi!

8 valandų trukmės seminaro kaina – 139 Lt
16 valandų trukmės seminaro kaina – 279 Lt
Už seminarus gali mokėti asmuo ar įmonė.

Seminarus veda patyrę lektoriai, turintys teorinių žinių ir praktinės patirties. Seminaro dalyviai aprūpinami metodine medžiaga, jiems įteikiamas dalyvio pažymėjimas.
Seminaras rengiamas susirinkus ne mažesnei kaip 10 asmenų grupei.

Daugiau informacijos galite rasti adresu http://vvf.viko.lt arba telefonu (8 5) 2675280.

Meniu.lt ir Vilniaus kolegijos informacija