Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Restoranas „Žuvinė“ – Jūsų grožiui ir sveikatai

2012-10-20
Paskelbk savo straipsnį
O gal esate prisiekę šiltųjų kraštų jūros gėrybių ir žuvų mėgėjai?

Užsukite į „Žuvinę“ – jaukų specelizuotą žuvų restoraną, jau dešimtus metus stebinantį savo svečius.
Per dešimtis sėkmingos veiklos metus Palangoje, šio restorano vardas daugeliui gurmanų ir užsienio svečių asocijuojasi su geru skoniu, estetika ir profesionaliu aptarnavimu. Jie žino, kad kiekvieną sezoną ras kažką naujo, itin kokybiško ir subtilaus.

Mes didžiuojamės, galėdami žuvies mėgėjus pakviesti ne tik į Palangos restoraną, bet ir į naują, vienintelį Vilniuje žuvies restoraną „Žuvinė“,  įsikūrusį pačioje senamiesčio širdyje  – Vilniaus Rotušėje. Didinga Rotušės atmosfera, įspūdingos freskos ir skliautai, minimalistinės interjero detalės sukuria
itin jaukią atmosferą.

Virtuvės šefas sukūrė tikrą rojų dievinantiems žuvies patiekalus! Valgiaraštyje rasite ir čilietišką jūros ešerio didkepsnį su kokosiniu šafrano padažu, šviežia jūros velnio filė, baravykų-špinatų padaže su granatų kus kusu su  ir daugybe kitų subtilių žuvies ar jūros gėrybių patiekalų. Be abejo, yra ir firminė restorano sriuba „Bouillabaisse", kurią galima valgyti net trise. Pastaroji tapo „Žuvinės" vizitine kortele – gaminama iš kelių rūšių žuvų ir jūros gėrybių, o pagardinama šafranu.

Vyno mėgėjai ras platų Toskanos vyndario Castello Banfi, Austrijos, Prancūzijos ir kitų žinomų vyndarių asortimentą, Džiaugiamės galėdami Jums pristatyti išskirtinę Deutz‘o šampano kolekciją. Taip pat esame vieninteliai Vilniuje, galintys alaus mėgėjams pasiūlyti „Švyturio Memelbräu“ pajūrio alaus.
Vasarą restorano svečiai gali paragauti keptos žuvies ne tik paruoštos restorano virtuvėje, bet ir čia pat lauko terasoje kepamos svečio akivaizdoje po atviru dangumi. Daugiau informacijos apie restoranus rasite intrenete, adresu

www.zuvine.lt.