Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Restoranas „Perkūno namai“ gurmanus vilioja atnaujinto valgiaraščio patiekalais (Kaunas)

2005-01-26
Paskelbk savo straipsnį

Naujieji metai į restorano virtuvę įnešė gurmaniškai kvepiančių vėjų. Iki šiol svečius vaišinę įmantriais patiekalais, „Perkūno namai“ žada tai daryti ir toliau.

Nuo šiol jau kiekvienas gali įvertinti ypatingu išradingumu Lietuvoje garsėjančių restorano virtuvės meistrų kulinarinius šedevrus. Net ir išrankiausi gurmanai neatsispirs naujiems restorano valgiaraštį papildžiusiems patiekalams. Rekomenduojama paragauti:

Marinuotos lašišos „Tartare“ su mangais ir žaliaisiais šparagais;
Artišokų, įdarytų kumpiu ir mocarelos sūriu;
Ančių kepenėlių „Foie gras“ ir briedukų delikateso;
Žuvienės „A la Bouillabaisse“;
Rozmarinu įtrinto ėriuko nugarinės kepsnio;
Keptos putpelės ant tradicinio kalakutų skilvelių patalo, pagardintos šalavijais;
Tilapijos filė, voveraičių ir daržovių „En papillote“;
Sterko filė, iškeptos savojos kopūsto apvalkale su lęšiais.

Ypatingo skonio ieškantiems saldumynų mėgėjams patiks šifoninis bananų ir medaus tortas ar
desertas „Po aštuntos“ ( After Eight- angl. ), atskleisiantis naują požiūrį į šokoladą ir mėtas...

Prie šių patiekalų tik „Perkūno namuose“ galite paragauti vengriško vyno „Bataapati Kekfrankos Reserve Tolna“ ir „Bataapati Chardonnay Barrique Tolna“. Taip pat siūloma 14 -a mėnesių brandinto ąžuolo statinėse, garsių italų vyndarių – markizų Antinori vyno, bei kitų restorano siūlomo vyno naujovių: itališkojo Prunotto , Planeta Sicilia, australiškojo Pelnfolnds, vokiškojo Dr. Bürklin Wolf bei austriškojo Alois Kracher vyno.

Indrė Kišūnaitė
Restorano „Perkūno namai“ ir
Meniu.lt informacija

Daugiau apie restoraną >>