Viena iš meniu naujienų – patiekalai iš danieliaus, užauginto Vilkaviškio rajone, kurio mėsa yra laikoma viena geriausių ir kokybiškiausių iš laukinių gyvūnų. Šalčininkų ūkyje užauginti lynai su lęšiais ir morkų kremu tikimės, kad taps ne vieno lankytojo labiausiai mėgstamu patiekalu. Prie taurės vyno pasiūlysime natūralių lietuviškų brandintų sūrių.
Kviečiame apsilankyti restorane „AULA“ ir išbandyti naująjį restorano valgiaraštyje, kuriame senos, per daug metų darbo susiformavusios restorano tradicijos derinamos su naujausiomis maisto paruošimo tendencijomis.
Restoranas „Aula“ bendradarbiauja su šiais lietuvių ūkiais:
- Loretos ir Viliaus Burokų ūkis, Ukmergės rajonas (sūriai)
- Šalčininkų žuvininkystės ūkis (žuvys)
- Leonardo Gvazdaičio ūkis, Vilkaviškio rajonas (žvėriena)
- Aleksandro Jermakovičiaus ūkis, Švenčionių rajonas (sūriai)
- Audriaus Jokubausko ūkis, Varėnos rajonas (sūriai)
- Arūno Žėko ūkis, Lazdijų rajonas (daržovės)