Thierry Dapvril dalyvauja įvairiuose konkursuose (Trophée des Toques Blanches,
Culinary Trophy, Trophée Jean Lenoir…), yra prestižinio konkurso „Geriausi Prancūzijos meistrai“ pusfinalio žiuri narys.
Dažnai vyksta dalintis profesine patirtimi į kitas šalis: Liuksemburgą, Bostoną, Edinburgą. Jau dvejus metus dalyvauja Alliance Française organizuojamoje prancūzų gastronomijos savaitėje „So Food, So Good“ Bulgarijoje, Varnos mieste.
Thierry Dapvril daug metų mokė „Jesse de Forest“ profesinėje mokykloje, įsikūrusioje Avesnes sur Help, šiuo metu jis dirba Leonardo da Vinčio profesinėje mokykloje Trith Saint Léger mieste prie Valansjeno. Padeda jauniems virėjams pasiruošti Prancūzijoje vykstantiems konkursams: Moët-Henessy, Trophée Vaudart, Unilet, Geriausio Prancūzijos meistro mokinio, Cédus, Escoffier, Ofimer, Olympiades des métiers…
Kovo ir balandžio mėnesiais restorane „Brasserie de Verres en Vers“ prancūzų virtuvės gerbėjai gali mėgautis išskirtine dovana – specialiuoju frankofonišku meniu, kurį įkvėptas Provanso saulės ir levandų laukų, sukūrė garsusis virtuozas.
Maisto išmanymas yra svarbi frankofonų bendruomenės vertybė, kurią dera puoselėti. Prancūziška virtuvė itin turtinga, išsiskirianti stalo etiketo ir patiekalų pateikimo tradicijomis, todėl Thierry Dapvril kartu su „Brasserie de Verres en Vers“ restorano virtuvės komanda pristato gardžiausias maisto tradicijas, nuo paryžietiškų keptų virtinukų Gnocchi su pievagrybiais, sodriu mėsos padažu ir salierų puta iki gurmaniško prancūziškų desertų rinkinio su nugos ledais, braškių panakota, krepšeliu su pinijų riešutais ir pyragaičiu su citrusinių vaisių kremu.
Nusiteikite ilgam mėgavimuisi ir bendravimui – vakarienė ar pietūs, kaip ir dera Prancūzijoje, gali užtrukti kelias valandas. Užsukite į „Brasserie de Verres en Vers“ restoraną viešbutyje „Radisson Blu Astorija“ ir išbandykite naująjį meniu.
„Brasserie de Verres en Vers“ – tai poema taurėje. Tai gyvenimo ritmas. Lyriška vieta, pilna stebuklų ir juoko. Vieta, kurios Jūs nenorėsite palikti. Sante. Moderni prancūziška brasserie su poetiška širdimi.
„Brasserie de Verres en Vers“ koncepcija remiasi klasikiniais prancūzų virtuvės patiekalais, pagamintais iš šviežių aukščiausios kokybės maisto produktų bei papildyta rinktiniais prancūziškais vynais ir šampanu.
Receptai>>Išankstinė staliukų rezervacija el. paštu: reservation.vev@radissonblu.com arba tel.: +370 5 2120 110.
Restoranas „Brasserie de Verres en Vers“
Radisson Blu Astorija, Didžioji g. 35/2, Vilnius
Tel.: +370 5 2120 110, http://www.radissonblu.com/hotel-vilnius