Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Prezentacijos, seminarai, kursai (profesionalams)

2004-12-06
Paskelbk savo straipsnį

PREZENTACIJOS (Vilnius):

Restoranų virėjams rengiamos strutienos produktų prezentacijos.
Restoranų vadovai ir virėjai kviečiami susipažinti su lietuviškos strutienos pasiūla.
Apie jau vykusias prezentacijas skaitykite čia...

Daugiau informacijos suteiks „Stručių genetikos centro“ pardavimų-rinkotyros skyriaus vadovas Rimas Sukackas, mob. tel. 8 650 86458, el.p. rimas@imlitex.lt  bei UAB „Olvic“ restoranų vadybininkė Dovilė Vėlyvienė, mob. tel. 8 682 30283, el.p. dovile@olvic.lt .

KURSAI (Vilnius):

Bartenderiams (dirbantiems su alkoholiniais gėrimais) ir baristams (dirbantiems su kavos aparatais).

„Planet One“ mokyklos programa ir kursai barmenams, po kurių suteikiamas sertifikatas, įgalinantis dirbti bet kuriame Europos bare. Vedame 1 mėn. kvalifikacinius kursus, kurių metu išmokome profesionaliai dirbti su kavos malūnėliu, kavos aparatu, skirtinga kava.

Kreiptis tel. (5) 2619457, Vilnius, el.paštas: ipala@sekme.lt

SEMINARAI (Kaunas):

„Maisto produktų ir patiekalų juslinė analizė“
Taikymo sritys, metodai, vartotojų paklausos tyrimai. Seminaro metu mokoma taisyklingai degustuoti įvairius maisto produktus.

Seminarai rengiami surinkus pakankamą dalyvių grupę. Organizatorius: KTU Maisto produktų technologijos katedros Maisto institutas, Taikos pr. 92, Kaunas.

Informacija tel. (37) 312472, Kaunas, el.paštas: lmai@lmai.lt