Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Pasirodė naujas „Restoranų verslo“ numeris

2005-08-16
Paskelbk savo straipsnį

Vasara jau eina į pabaigą, žmonės po atostogų greitai sugrįš prie įprastinių darbų. Maitinimo versle vasara diktuoja kiek kitokį ritmą – vieniems tai atokvėpio, nedidelių remontų metas, kitiems tai pats darbymetis. Eilinis, vasaros metu atostogaujantis lankytojas turi progą išbandyti naujus restoranus kurortuose ar kitur, o restoranams tai gera proga neapvilti naujo kliento, kuris gal būt sugrįš ateityje.

Šiame, ketvirtajame šiais metais, „Restoranų verslo“ numeryje mes neprisirišame prie sezoniškumo. Kaip visada, stengiamės pateikti maitinimo ir pramogų srities specialistams įvairią aktualią informaciją.

Lietuvoje maitinimo rinka auga ir kas mėnesį atidaromi nauji restoranai, plečiasi vietiniai tinklai, daugėja užsienio šalių virtuvių restoranų. Leidinyje pateikiame naujai atidarytų maitinimo ir pramogų įstaigų sąrašą, o kai kurias aprašome ir plačiau.

Produktų naujienose pristatomos produktų gamintojų ir tiekėjų naujovės. Pristatome naujus spausdintuvus, pritaikytus darbui virtuvėje sunkiomis sąlygomis. Šventėms siūlomos nedūžtančios taurės ir net tropiniai drugeliai.

Lietuvoje, kaip ir kitose šalyse, stengiamasi išsaugoti kultūrinį palikimą. Autentiški patiekalai, kurių tautiniuose restoranuose vis daugėja, yra priskiriami kulinariniam paveldui ir ypač vilioja užsienio turistus. Todėl pakalbinome besirūpinančius kulinariniu paveldu Lietuvoje.

Pagrindinė šio numerio tema – ar tikslinga rūsyje įrenginėti restoraną arba klubą. Nuomonės apie tai klausėme skirtingų stilių restoranų ir klubų rūsiuose vadovų.

Reklaminė iškaba reikalinga kiekvienam restoranui. Pasak reklamos agentūros specialistų, jos gamyba netrunka taip ilgai, kaip projekto derinimas ir leidimų gavimas.

Virėjams pateikiame kiaulienos išpjaustymo lentelę ir straipsnį apie kiaulieną.

Kalbėdami apie profesionalius virtuvės įrengimus, nagrinėjame grilius ir kepimo paviršius, pateikiame dujinių lavos akmenų grilių pasiūlos lentelę.

Gėrimų skiltyje šį kartą aprašomas alus, jo rūšys ir pasiūla Lietuvos restoranuose. Pateikiama ir alaus tiekėjų restoranams pasiūlos lentelė.

Apie jau keletą metų įmonės „UCS Baltic“ diegiamas lojalumo sistemas palankiai atsiliepia jas naudojančių restoranų darbuotojai.

Audio-video sprendimų rubrikoje šį kartą konsultuojame, į ką pirmiausia reikėtų atkreipti dėmesį diegiant įgarsinimo įrangą restorane.

Pabaigoje, kaip visada, pateikiame Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių, Lietuvos viešbučių ir restoranų, Nacionalinės grilio ir barbekiu bei Lietuvos barmenų asociacijų informaciją apie nuveiktus darbus ir artimiausius planus. Taip pat pateikiama valstybinių institucijų bei kita aktuali informacija.

Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti.
Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, tereikia sumokėti pašto išlaidas – tik 12,01 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale >> ). Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt  

„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti leidinio redakcijose Kaune ir Vilniuje bei UAB „Sangaida“ prekybos salonuose:
Vilniuje, Panerių g. 20A
Kaune, Kaunakiemio g. 40
Klaipėdoje, Daukanto g. 13

Iškilus klausimams, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ prenumeratos ir platinimo skyrių telefonu (8~37) 70 56 27, Kaune arba telefonu (8~5) 273 59 19, Vilniuje bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt ir mob. tel. (8-650) 33 893.

„Restoranų verslo“ informacija