Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

O kuo Jūs lepinsit(ės) per Šv. Velykas?

2012-03-29
Paskelbk savo straipsnį

Norite, kad Jūsų Velykiniai pusryčiai būtų, kaip geriausiuose Lietuvos restoranuose? Išbandykite jų virtuvės šefų receptus. Šį kartą siūlome paragauti Radisson Blu Astorija viešbučio restorano Brasserie de Verres en Vers gurmaniškas salotas. 

Grenlandijos krevečių salotoms su putpelių kiaušiniais ir poliarine duonele Jums prireiks:

  • 2 vnt. Poliarinės duonelės;
  • 160 g. mažųjų Grenlandijos krevečių;
  • 4 vnt. vyšninių pomidorų;
  • 4 vnt. virtų putpelių kiaušinių;
  • 100 g. šviežio agurko kubelių;
  • 60 g. geltonųjų paprikų kubelių;
  • Šakelės šviežių krapų;
  • 1 valg. šaukšto majonezo;
  • 1 valg. šaukšto pomidorų padažo;
  • Šlakelio Worchestershire padažo;
  • Šiek tiek citrinos sulčių;
  • Salotų lapų;
  • Druskos, pipirų pagal skonį.

Poliarines duoneles trumpai pakepkite grilyje ar keptuvėje be aliejaus ir kiekvieną supjaustykite į 4 dalis. Krevetes sumaišykite su smulkintais agurkais, paprikomis ir krapais. Užpilkite padažu paruoštu iš majonezo, pomidorų padažo, Worchestershire ir citrinos sulčių.

Sudėkite per pusę perpjautus vynuoginius pomidorus, paskaninkite druska bei pipirais. Ant pakepintos duonelės dedame salotų lapą, šaukštą krevečių salotų, papuošiame virto putpelių kiaušinio pusele bei krapo šakele.

Skanaus!

Jeigu esate pasiruošę rimtai pa(si)lepinti Velykų proga ar ieškote išskirtinių idėjų savo stalui, balandžio 1 d. užsukite į vėlyvuosius pusryčius (taip, vėlyvieji pusryčiai irgi labai gera idėja pasiskolinti Velykų šventei) Brasserie de Verres en Vers, kur be tradicinių velykinių valgių: margučių ar mėsos vyniotinių,  vėlyvųjų pusryčių metu bus patiekiama ir kepta ėriena, paukštiena, šalti jūrų gėrybių kokteiliai, garuose virta lašiša, troškinta triušiena, veršienos kepsnys, salotos, sriuba, taip pat daržovių patiekalai, kelių rūšių duona, desertai, kurių priekyje – Romo boba ir daugybė kitų skanių ir įvairių patiekalų.Vėlyvųjų pusryčių patiekalų įvairovė niekuo nenusileidžia gurmaniškiems pietums.  

Šį malonumą būtina išbandyti bent kartą per metus. Pusryčiai, skirti Velykiniam stalui, prasideda balandžio 1 d. nuo 12 val. iki 16 val. Kaina 100 Lt/asm. Vaikams iki 12 m. nemokamai.


Restoraną „Brasserie de Verres en Vers“ rasite viešbutyje Radisson Blu Astorija, adresu Didžioji g. 35/2, Vilniuje. Tel.: +370 5 2120 110.