Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Naujas leidinio „Restoranų verslo“ numeris!

2005-12-05
Paskelbk savo straipsnį

Brangūs „Restoranų verslo“ skaitytojai,

Kartu su žiema į jūsų duris beldžiasi ir dešimtasis, o šiais metais šeštasis, „Restoranų verslo“ numeris. Ir nors kasdien dienos vis trumpėja, o nemalonus šaltukas verčia ieškoti šiltesnio rūbo, gyvename šventinėmis nuotaikomis – juk tuoj Kalėdos, tuoj Naujieji, kuriems ruošiasi ne tik šventinius vakarus rengiantys maitinimo įstaigų vadovai, bet ir vietos Kalėdiniams bei Naujametiniams pobūviams ieškantys lankytojai. Na, o mes šiame „Restoranų verslo“ numeryje trumpai apžvelgsime paskutines restoranų rinkos naujienas, pasidalinsime įgyta patirtimi, pateiksime puikių pasiūlymų bei patarimų, galbūt padėsiančių įgyvendinti ne vieną sumanymą ateinančiais metais.

Kaip ir kiekviename „Restoranų verslo“ numeryje, taip ir šiame, pateikiame naujausių, dar visai neseniai atsidariusių, kavinių, restoranų ir naktinių klubų sąrašą (7 psl.).

„Naujienų“ rubrikoje pristatome naujoves bei įdomesnius produktus, kurie praverstų kiekvienai maitinimo įstaigai (8-11 psl.).

Rubrikoje „Koncepcija“ keliaujame po įdomiausias, savo originalumu išsiskiriančias Airijos, Didžiosios Britanijos, Švedijos ir Olandijos maitinimo įstaigas (12-14 psl.).

Straipsnyje „Kaip pakelti darbuotojų kvalifikaciją?“ kalbiname įvairių maitinimo įstaigų savininkus ir darbuotojus, įvairių asociacijų atstovus, siekdami išsiaiškinti, kokie darbuotojų kvalifikacijos kėlimo metodai yra taikomi Lietuvoje (15-17 psl.).

Tęsdami „Produktų“ rubriką, šį sykį aprašome veršieną ir galimus jos panaudojimo maitinimo įmonėje būdus, pateikiame veršienos išpjaustymo lentelę (18-19 psl.).

„Įrengimų“ skiltyje pristatome puikų sprendimą viešojo maitinimo įstaigų virtuvėms – „Granuldisk“ indaplovę su unikalia optimizuota granulių technologija „GO-Tech“, užtikrinančia patikimą ir efektyvų puodų ir padėklų plovimą (20-21 psl.).

  Šio žurnalo gėrimas – džinas. Pateikiame jo kilmės ir raidos istoriją, aptariame šio gėrimo klasifikavimo principus. Šio straipsnio priedas – džinų pasiūlos Lietuvoje lentelė (22-23 psl.).

Dalinamės įspūdžiais iš spalio 8-12 dienomis Kelno parodų centre, Vokietijoje, vykusios Pasaulinės maisto pramonės parodos „ANUGA 2005“ (24 psl.).

„Sprendimuose“ pristatome naujausius UAB „UCS Baltic“ pasiūlymus: maitinimo įstaigų vaizdo kontrolės sistemą, integruotus banko kortelių autorizavimo sprendimus, susietus su „R-Keeper“ kompiuterine apskaita, patiekalų pristatymo į namus sistemą – „R-Keeper Delivery“, patogų sprendimą nedidelėms maitinimo įstaigoms – besivartantį kasos ekraną (25 psl.).

Straipsnyje apie naujas apšvietimo technologijas pasakojame apie vis tobulėjančius šviesos diodus ir jų panaudojimą interjero apšvietime (26 psl.).

Kaip ir visuomet, pateikiame parodų, vyksiančių įvairiose pasaulio šalyse sausio, vasario ir kovo mėnesiais, sąrašą (29 psl.).

30-33 puslapiuose pateikiame Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių, Nacionalinės grilio ir barbekiu asociacijų informaciją, valstybinių institucijų naujienas.

34 puslapyje rasite įmonių, aptarnaujančių Horeca sektorių, rodyklę.


Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ jus pasiektų laiku ir patogiai – tiesiai į jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti.
Norime pažymėti, kad leidinys nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – tik 12,01 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale: http://kuponas.meniu.lt). Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai.
Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt 

„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti leidinio redakcijose Kaune ir Vilniuje bei UAB „Sangaida“ prekybos salonuose:
Vilniuje, Panerių g. 20 A;
Kaune, Kaunakiemio g. 40;
Klaipėdoje, Daukanto g. 13.

Kilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ prenumeratos ir platinimo skyrių Kaune telefonu (8~37) 70 56 27, arba Vilniuje telefonu (8~5) 273 59 19 bei elektroniniu paštu: prenumerata@meniu.lt .

Kiti „Restoranų verslo“ leidiniai >>

„Restoranų verslo“ informacija