Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Naujas, 16-as „Restoranų verslo“ numeris!

2006-12-30
Paskelbk savo straipsnį

Kiekvienas naujas „Restoranų verslo“ numeris – vis patikimesnis Jūsų verslo pagalbininkas, o tie, kurie dirba ar domisi ne tik maitinimo įstaigomis, bet ir viešbučių rinka, gali „patrinti“ rankas – plečiama viešbučių srities rubrika jau sulaukė teigiamų atsiliepimų, todėl medžiagos apie apgyvendinimo aktualijas apimtys nuo šio numerio padvigubėjo.

Maža to, šiame „Restoranų verslo“ numeryje pradedama restoranų ir viešbučių interjerų vertinimo, analizių ir konsultavimo rubrika, kurioje kas kart nagrinėsime po keletą restoranų bei viešbučių interjerų, aptarsime jų privalumus ir trūkumus. Nepamirškite, kad „pagal rūbą“ ne tik Jūs sutinkate savo svečius, bet ir jie įvertina Jūsų įstaigą...

Ruošdami kiekvieną naują žurnalo numerį, ieškome ir atrandame vis naujus maitinimo ir apgyvendinimo verslo aspektus, sunkumus ar jų sprendimus, tačiau manome, kad Jūs, dirbdami ar besidomėdami, galite pamatyti ar sužinoti daugiau nei mes, todėl drąsiai savo pastebėjimais, atradimais ir mintimis pasidalinkite su mumis – rašykite mums. Mes jūsų idėjas pabandysime įgyvendinti. Tobulėkime drauge!

Žinodami, kad šventinis laikotarpis daugeliui maitinimo įmonių labai užimtas, nerengėme straipsnių šventinėmis temomis. Pirmaisiais naujų metų mėnesiais, kai galima ramiau atsipūsti, raskite laiko paskaityti šį „Restoranų verslo“ numerį:

Tradiciškai šiame numeryje pateikiame sąrašą maitinimo įmonių, kurios lankytojams duris pravėrė lapkričio-gruodžio mėnesiais. Įdomiausias pristatome plačiau. Kaip visuomet, leidinyje rasite žinutes apie naujus produktus ir kitas rinkos naujienas. Koncepcijų rubrikoje šį kartą pristatome salotų barų koncepciją. Straipsnyje „Šviežia, skanu, naudinga“ pristatome populiariausius Europos salotų barus ir jų užuomazgas Lietuvoje. Naujoje rubrikoje „Interjeras“ nagrinėjame poros itališkų restoranų interjerus. Konsultacijų rubrikoje – straipsnis apie darbuotojų atlyginimus maitinimo rinkoje. Kavos temoje pateikiame kavos suvartojimo statistiką ir didžiausių Europos kavinių tinklų Top 25. Reportaže iš parodos „BaltShop. BaltHotel. BaltGastro 2006“ trumpai apžvelgiame Lietuvoje vykusią HORECA sektoriaus parodą. Barams skirtoje rubrikoje tęsiame temą „Barmenų darbo paslaptys“. Šį kartą kalbame apie kokteilių paruošimo niuansus. Apžvelgiame profesionalios šaldymo įrangos įvairovę ir pateikiame jų tiekėjų lentelę. Naujų sprendimų rubrikoje pristatome modernų informacijos kompiuterių tinklais transliavimo būdą bei supažindiname su apskaitos sistemų naujovėmis. Viešbučiams skirtame rubrika išsiplėtė. Čia pristatomi ne tik naujai atidaryti viešbučiai, apgyvendinimo įmonių statistika ir šios rinkos naujienos. Taip pat pateikiami keli straipsniai – viename nagrinėjamas Palangos viešbučio „Gabija“ interjero atnaujinimas, kitame svarstoma, ar viešbučių žvaigždutės yra patikima vertinimo sistema? Paskutiniuose žurnalo puslapiuose, kaip visada, rasite asociacijų informaciją, artimiausių parodų sąrašą ir HORECA rinką aptarnaujančių įmonių rodyklę.

Užsisakykite „Restoranų verslą“!

Jei pageidaujate, kad leidinys „Restoranų verslas“ Jus pasiektų laiku ir patogiai – būtų pristatytas tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti. Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale adresu http://kuponas.meniu.lt ). Leidinį galite prenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt .
Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai. Prenumeruoti galite nuo bet kurio numerio!
„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti redakcijose (Kaune, Savanorių pr. 271-207 ir Vilniuje, Konstitucijos pr. 23C-618). 

Kiti „Restoranų verslo“ numeriai >>

Sėkmingų ir pelningų metų linki „Restoranų verslo“ ir Meniu.lt redakcija