Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Mažosios Ragainės“ gardėsiai – ir mažiems, ir dideliems (Vilnius)

2007-02-12
Paskelbk savo straipsnį

 Dabar įmonė kepa apie 100 rūšių tortų, pyragų, pyragaičių, sausainių, gamina vyniotinius, keksus.

Pagrindinis įmonės veiklos principas – aukšta produkcijos kokybė ir geras skonis, kuris išgaunamas naudojant aukščiausios kokybės natūralias žaliavas, tradicines ir naujas technologijas.

Atsižvelgdama į vartotojų poreikius, „Mažoji Ragainė“ gamina tortus su firmų logotipais bei nuotraukomis. Vis dar madingi ir ypač pirkėjų mėgstami tortai su gyvomis gėlėmis. „Mažojoje Ragainėje“ gaminami tortai ir pagal asmeninį pageidavimą. Tad vertėtų paskubėti, nes artėja šv. Valentino dieną.

Vaikų šventėms madinga gaminti mėgstamo personažo formos tortus, pavyzdžiui, Žmogų-vorą, Mikę Pūkuotuką, šuniuką Dalmantiną. Populiaru tortus puošti įvairiomis žaismingomis cukrinėmis figūrėlėmis.

Firma pastoviai atnaujina savo gaminių asortimentą ir stengiasi pradžiuginti įvairiomis gardžiomis naujienomis.

„Mažojoje Ragainėje“ yra ir kulinarijos cechas, kuriame taip pat sėkmingai gaminami įvairūs skanūs patiekalai. Tokiais patiekalais galite nustebinti svečius, nes „Mažoji Ragainė“ organizuoja išvažiuojamuosius banketus. Kulinarijos srityje „Mažoji Ragainė“ laikosi tokių pačių principų, kaip ir gamindama tortus, – svarbiausia – aukšta produkcijos kokybė ir geras skonis.

Laura Kubilienė
Meniu.lt informacija