Vadovausimės šūkiu - „Neleiskime krizei sugadinti švenčių!“
Renginyje savo patirtimi pasidalins restorano „La Mama“ gamybos vadovė Honorata Lyndo, pristatydama „Naują požiūrį į vieno kąsnio šaltus užkandžius“ (jautienos liežuvio ir ančių kepenėlių užkandėlė; ožkų sūris su vaisių duonele ir slyvų tyre; gaspačo su krevetėmis; parmezano pannacotta), ir restorano „Medininkai“ gamybos vadovė Aldona Gečienė. Ji gamins modernius karštus užkandžių kąsnelius (kaštonų džemu įdaryta anties krūtinėlė; jautienos nugarinės kepsneliai su kriaušių ir bruknių „čatniu“; vištienos suktinukai su Serano kumpiu; jūrų velnias su vermute ir kokosų piene troškintais pastarnokais; lašišų kąsneliai su česnakų „muslinu“).
Renginio metu patyrę virtuvės meistrai gamins ne tik prabangius šventinius patiekalus, bet ir pasiūlys sprendimus, kaip iš pigesnių produktų suruošti ne prastesnes vaišes.
Gamins: Valius Čepanonis – UAB „Sėkmės tiltai“ gamybos vadovas; Miroslav Styčinskij – viešbučio „Riviera“ gamybos vadovas; Tomas Rimydis – viešbučio „Reval Hotel Neris” restoranų gamybos vadovas; Halina Višnevskaja – viešbučio „Conti” restorano gamybos vadovė; Vytautas Vadeiša – restorano „Ponas Tadas“ gamybos vadovas; Linas Samėnas – „La Chef Gourmet“ gamybos vadovas; UAB „Bijola“ konditerės.
Prezentacijoje dalyvaus šios kompanijos:
„Reaton“, „Santa Maria“, „Nestle“, „Farm Frites“, „Bonduelle“, „Dasita“, „Sangaida“, „Kemitek“, „Neo“, „Vilniaus duona“, „Dan Sukker“, „Unilever“, „Gallina Blanca“.
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 50 Lt.
LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija tel. (8 5) 2723370, 8 611 26658 arba el. paštu loreta@lrvvk.lt.
LRVVKA informacija