Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

LBA dalyvavo „Glenfiddich“ degustacijose-seminaruose

2006-05-01
Paskelbk savo straipsnį

Šių metų balandžio 26, 27, 28 dienomis Lietuvoje lankėsi ir pristatymus-seminarus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje rengė pasaulinis „Glenfiddich“ ambasadorius Liudvikas Diukrokas (Ludovic Ducrocq). Ambasadorius LBA (Lietuvos barmenų asociacija) narius ir kitus seminaro dalyvius supažindino su nemaišyto salyklinio (single malt) viskio gamybos procesais, papasakojo apie šio viskio atsiradimą ir įsitvirtinimą pasaulinėje rinkoje, aiškino, kuo skiriasi salykliniai viskiai nuo grūdinių.

Degustacijose buvo ragaujami ir analizuojami 12, 15, 18, 21 ir 30 metų brandinti viskiai. Pirmą kartą Lietuvoje buvo pristatytas „Gkenfiddich Caoran Reserve“ – stipriai durpių dūmu dvelkiantis viskis. LBA nariai turėjo progą mėgautis ypač prabangiais 21 metus brandintu „Glenfiddich Gran Reserva“ ir 30 metų brandintu „Glenfiddich 30“.

LBA informacija