Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Kursai virėjams „Žuvis itališkoje virtuvėje“ (LRVVKA)

2007-06-05
Paskelbk savo straipsnį

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia virėjus į italų akademijos „ALMA“ profesionalų tobulinimosi kursus „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 175. Kursai vyks birželio 12, 13, 14 d., nuo 9 iki 17 val.

Kursų tema:

„Žuvis itališkoje virtuvėje“
Nuo užkandžių iki banketinių patiekalų.

Per dieną pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų.

Kursų kaina (asmeniui) – 1100 Lt
LRVVKA nariams – 1000 Lt

Tiems, kurie dalyvavo kursuose „Itališkos virtuvės pagrindai“ ar „Mėsa itališkoje virtuvėje“, taikomos nuolaidos.
Išklausiusiems kursus yra išduodamas akademijos „ALMA“ atestatas.

Vėliau bus organizuojamas 3 dienų seminarų ciklas – „Itališki desertai“.

Akademija „ALMA“ – vienas iš garsiausių pasaulyje itališkos virtuvės mokymo centrų, priklausantis Europos viešbučių ir turizmo mokyklų asociacijai Liuksemburge, vienijančią 364 narius iš 44 pasaulio šalių. Čia ugdomi tik aukščiausio lygio profesionalūs virtuvės šefai ir konditeriai. Akademijos mokytojai – pasaulyje pripažinti tarptautinių konkursų nugalėtojai, italų virtuvės meistrai ir ekspertai, priklausantys Italijos technologijų ir mokslo komitetui.

Kursus Lietuvoje ves Silvio Salmoiraghi – akademijos „ALMA“ profesionalus mokytojas, itališkos virtuvės populiarintojas Strasbūre, Paryžiuje, Tokijuje, Milane, Dubline.
Sausio mėn. pabaigoje Silvio Salmoiraghi dalyvavo pasaulinio masto „Bocuse d’Or“ konkurse kaip vienas iš 24 geriausių pasaulio virėjų.

Akademijos „ALMA“ atstovas Lietuvoje – UAB „N&G Intermediazioni“.

Kursus organizuoja LRVVKA. Registracija ir informacija tel.: (8 5) 2723171, +370 611 26658.


LRVVKA ir Meniu.lt informacija