Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Kursai-stažuotė „Itališkos virtuvės subtilybės” (atnaujinta)

2006-10-11
Paskelbk savo straipsnį

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia virėjus į italų akademijos „ALMA“ profesionalų tobulinimosi kursus 2006 m. lapkričio 16-20 d. „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 175.

Akademija ALMA – vienas iš garsiausių pasaulyje itališkos virtuvės mokymo centrų, priklausantis Europos viešbučių ir turizmo mokyklų asociacijai Liuksemburge, kuri vienija 364 narių iš 44 pasaulio šalių. Čia ugdomi aukščiausio lygio profesionalūs virtuvės šefai ir vyr. konditeriai. Akademijos mokytojai – pasaulyje pripažinti tarptautinių konkursų nugalėtojai, italų virtuvės meistrai ir ekspertai, priklausantys Italijos technologijų ir mokslo komitetui. Akademija ALMA bendradarbiauja su žymiausiais virtuvės mokymo centrais ir su maistu susijusiomis institucijomis: Prancūzijos kulinarijos institutu, Tokijo maitinimo mokykla, Džordžo Brauno vyriausiųjų virėjų universitetu Toronte, Kvebeko turizmo ir viešbučių institutu Monrealyje, Italijos kulinarijos institutu Seule, Maisto produktų asociacijų federacija, Parmos prekybos rūmais, Toskanos aliejaus konsorciumu, Parmigiano regiono sūrių konsorciumu, Bolognese vynų konsorciumu.

Kursuose mokoma ne tik gaminti patiekalus, derinti prie jų vyną, bet ir kūrybiškai mąstyti, sukuriant unikalius šedevrus. Be to, kiekvienam besimokančiajam yra skiriamas individualus dėmesys, atsakoma į Jūsų pateiktus klausimus.

Stažuotės tema: „Itališkos virtuvės subtilybės”.
Kursų programa truks 5 dienas (po 8 val. per dieną):
1 diena:
- Itališkos virtuvės abėcėlė; baziniai produktai; sūrių ir mėsos produktų degustacija, maisto-vyno derinimas.
2 diena:
- Pirmieji patiekalai: pasta, ryžiai, sriuba; 10 patiekalų pavyzdinė gamyba, vyno derinimas.
3 diena:
-Žuvis; 10 patiekalų pavyzdinė gamyba, vyno derinimas.
4 diena:
-Mėsa; 10 patiekalų pavyzdinė gamyba, vyno derinimas.
5 diena:
-Itališki desertai,
-Vakarienė Gala.

Išsamesnė programa bus išsiųsta užsiregistravusiems asmenims.

Kursų kaina: LRVVKA ir LVRA nariams – 650 EUR (2245 LT), ne nariams – 700 EUR (2417 LT).
Į kursų kainą įskaičiuoti mokymo vadovėliai.
Kursų metu išduodamas akademijos ALMA atestatas.
Ateityje bus organizuojamas seminarų ciklas. Dalyvaujantiems toliau, bus taikomos nuolaidos.

Informacija ir registracija tel.: (8 5) 2723171, +370 611 26658.

LRVVKA informacija