Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Kavinė „Monika“ vasarą pasitiko su naujais patiekalais! (Palanga)

2007-06-27
Paskelbk savo straipsnį

Palangos svečius ir gyventojus užsukti ir puikiai praleisti laiką kviečia jau dvylika metų dirbanti kavinė „Monika“. Kodėl verta čia užeiti? Pirmiausia todėl, kad šeimininkai, vertinantys maisto kokybę, atidžiai renkasi produktus patiekalams gaminti. Visų antra, prieš dvylika metų, kai pica lietuviams dar nebuvo pažįstama, „Monikoje“ jas pradėjo kepti į Lietuvą atvykęs italas. Ilgametė picų kepimo patirtis nenuėjo veltui – šiandien jau galite paragauti net 25 rūšių picų. Trečia, čia jums visada garantuojama jauki retro stiliaus aplinka ir malonus aptarnavimas.

Kavinė „Monika“ šią vasarą lankytojams siūlo keturis naujus patiekalus: džiūvėsėliuose pavoliotą karbonadą su parmezano sūriu arba sezamo sėklomis (19,00 Lt) bei jau lankytojų pamėgtą baltą žuvį, pavoliotą parmezano sūryje ar sezamo sėklose (24,00 Lt). Balta žuvimi kavinės šeimininkai skorpionžuvę pavadino dėl baltos jos mėsos.

„Monikos“ savininkas p. Feliksas Pakutinskas pats dažnai renkasi žuvies patiekalus. Otas – jo mėgstamiausia žuvis, nes ji atgabenama iš šaltųjų jūrų, kuriose yra pats švariausias vanduo. Idėjų nestokojantys šeimininkai prie žuvies patiekalų pritaikė ir kaparėlių padažą, žuvies patiekalams suteikiantį ypatingą skonį.

Visgi lietuviai karštą vasaros dieną lieka „ištikimi“ šaltibarščiams. Nuo jų populiarumo neatsilieka bulviniai blynai su grietine, mėsa ar varškės padažu ir, žinoma, cepelinai, kurių dažniausiai ieško pro šalį einantys užsieniečiai.

Prie puikių patiekalų kavinėje svečiams siūlomi aukštos kokybės vynai iš geriausių pasaulyje vyno šalių. „Monikoje“ ne tik puikiai praleisite laiką, bet ir pasigardžiuosite jums siūlomais patiekalais!

Daugiau apie kavinę>>

Živilė Kleivaitė
Meniu.lt informacija