Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Kad artėjančios šventės būtų saldžios...

2005-12-20
Paskelbk savo straipsnį

Artėja šventės... Vis dažniau jūsų restorano lankytojai galvoja apie šv. Kalėdų ar Naujametinį vakarą, susitikimus su draugais, kolegomis. Šios šventės asocijuojasi su šiluma, jaukumu, naujo stebuklo laukimu...

Suviliokite lankytojus savo išskirtinumu. Svečiams bus žymiai patogiau, jei ant šventinio stalo, šalia arbatos ar kavos puodelio, patieksite gabalinį cukrų, sužavėsiantį ne tik skoniu, bet ir savo išvaizda. Pakeiskite pilstomas cukrines ir birų cukrų į gabalinį cukranendrių cukrų, garantuojantį ne tik patogumą, bet ir išskirtinumą, kurio lankytojai netruks pastebėti bei įvertinti.

Naudojant gabalinį cukrų patartina žinoti tam tikras etiketo taisykles, kurios padės dar labiau išryškinti šio puikaus produkto gerąsias savybes:

Gabalinį cukrų patiekite su specialiomis žnyplelėmis, tačiau ne bėda, jei jų neturite, nes etiketo taisyklės leidžia lankytojui gabalinį cukrų imti pirštais. Cukrinė ant šventinio stalo atrodys itin stilingai, jei joje sumaišysite baltojo ir rudojo cukraus gabalėlius. Sidabrines cukrines naudokite formaliems susitikimams. Intymiems ir šeimyniniams susitikimams jaukumo suteiks balto porceliano cukrinės. Tuo tarpu nerūdijančio plieno cukrinės suteikia tam tikrą šaltumo įspūdį. Arbatos skonis ir aromatas atsiskleis geriau, jei pirmiausia į puodelį savo svečiui patarsite įdėti cukraus ir tik tada įpilti arbatos.

Dar keletas cukraus naudojimo subtilybių:

Šventiškai dekoruokite stiklines – jų kraštus pamirkykite citrinų sultyse ir panardinkite jas į smulkų cukrų. Bus ne tik puošniau – sultys ir gaivinamieji gėrimai taps skanesni. Kepinių dekoracijoms pagal skonį rinkitės baltąjį, rudąjį arba karamelinį cukrų. Vakarėlyje su draugais jūsų svečiai tekilą gerti gali ne tik užsikąsdami citrina su druska. Pasiūlykite jiems apelsino riekelių bei su cinamonu sumaišyto cukraus.


Gabalinis cukrus artėjančias šventes jūsų restorano lankytojui padarys ne tik saldesnes, bet ir įdomesnes.
Daugiau apie cukrų rasite įmonės „Danisco Sugar“ interneto svetainėje >>

„Restoranų verslo“ Nr. 6/2005 informacija