Artėja šventės... Vis dažniau jūsų restorano lankytojai galvoja apie šv. Kalėdų ar Naujametinį vakarą, susitikimus su draugais, kolegomis. Šios šventės asocijuojasi su šiluma, jaukumu, naujo stebuklo laukimu...
Suviliokite lankytojus savo išskirtinumu. Svečiams bus žymiai patogiau, jei ant šventinio stalo, šalia arbatos ar kavos puodelio, patieksite gabalinį cukrų, sužavėsiantį ne tik skoniu, bet ir savo išvaizda. Pakeiskite pilstomas cukrines ir birų cukrų į gabalinį cukranendrių cukrų, garantuojantį ne tik patogumą, bet ir išskirtinumą, kurio lankytojai netruks pastebėti bei įvertinti.
Naudojant gabalinį cukrų patartina žinoti tam tikras etiketo taisykles, kurios padės dar labiau išryškinti šio puikaus produkto gerąsias savybes:
Dar keletas cukraus naudojimo subtilybių:
Šventiškai dekoruokite stiklines – jų kraštus pamirkykite citrinų sultyse ir panardinkite jas į smulkų cukrų. Bus ne tik puošniau – sultys ir gaivinamieji gėrimai taps skanesni. Kepinių dekoracijoms pagal skonį rinkitės baltąjį, rudąjį arba karamelinį cukrų. Vakarėlyje su draugais jūsų svečiai tekilą gerti gali ne tik užsikąsdami citrina su druska. Pasiūlykite jiems apelsino riekelių bei su cinamonu sumaišyto cukraus.
Gabalinis cukrus artėjančias šventes jūsų restorano lankytojui padarys ne tik saldesnes, bet ir įdomesnes.
Daugiau apie cukrų rasite įmonės „Danisco Sugar“ interneto svetainėje >>
„Restoranų verslo“ Nr. 6/2005 informacija