Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Įvyko „Bonduelle” produktų prezentacija (LRVVKA)

2005-04-19
Paskelbk savo straipsnį

2005 m. balandžio 11 d. UAB „Baltic Master” mokymo centre vyko „Bonduelle” prezentacija. Iš Lenkijos atvykęs „Bonduelle Polska” kompanijos kulinarijos konsultantas ir technologas Tomaš Šimanski (Tomaz Szimanski) rodė, kaip teisingai pritaikyti „Bonduelle” daržoves, ruošiant užkandžius ar patiekalus.

Gamindamas „Canelloni su špinatais ir ricotto sūriu“, virtuvės meistras „Bonduelle” špinatus sumaišė su sūriais Mozzarella ir Ricotto, o į pakepintus svogūnų laiškus sudėjo pomidorus pelatti. Paruoštą įdarą kimšo į canelloni ragelius ir gardino pomidorų bei bešamelio padažu. Tomaz Szimanski ruošdamas „Šparaginių pupelių užkepėlę su grybais”, į formeles “vol au vent” sudėjo pašildytas šparagines pupeles, o ant jų – keptus grybus. Paruoštą užkepėlę apliejo bešamelio padažu, sumaišytu su parmezano sūriu bei papuošė petražolėmis. Kulinarijos konsultantas susirinkusiuosius stebino gamindamas langustus su kreminiu česnako padažu ir „Bonduelle“ meksikietišku mišiniu. Į pakepintus svogūnų laiškus sudėjo meksikietišką mišinį, virtus ryžius bei įbėrė smulkintos kalendros. Po to pakepė langustų mėsą ir gardino česnakų kremu. Ruošdamas „Quiche su špinatais, grietinėle ir šonine” naudojo keptą tešlos ruošinį, ant kurio dėjo špinatus, smulkiai supjaustytus keptus svogūnus, tarkuotą sūrį ir keptą šoninę.

Atvykę į prezentaciją virėjai galėjo paskanauti iš Lenkijos atvykusio virtuvės meistro pagamintų patiekalų bei įsigyti jų receptūrą.

LRVVKA informacija ir nuotraukos