Šviežia, sveika, greitai
„Vapiano“ virtuvė yra atvira, maistas gaminamas prieš restorano svečių akis. Čia galite improvizuoti ir drąsiai sakyti savo pageidavimus „Vapiano“ virėjams, kaip paruošti ar pagardinti jūsų mėgstamą patiekalą.
Spaghetti, tagliatelle, ravioli ir dar daugybė rūšių makaronų restorane „Vapiano“ yra gaminami nedidelėje vietos gamyklėlėje, todėl jie visada švieži. Tereikia sugalvoti, kokio padažo pageidaujate šiandien. Traškios salotos su šviežiai pakepta vištiena, kalakutiena ar krevetėmis, sultingos daržovės ir gardūs padažai – didelė skonių įvairovė mėgstantiems lengvą maistą. Picų mėgėjai gali rinktis iš daugiau nei 20 originalių receptų. Paragaukite picos su Parmos kumpiu, figomis, pomidorų padažu, mocarela ir medumi!
Gardūs itališki desertai: naminis tiramisu, panna cotta, sūrio pyragas, šviežiai paruošti „Vapiano“ kepyklėlėje, nuspalvins jūsų dieną šiltomis spalvomis.
Restorane „Vapiano“ karšto patiekalo kaina – nuo 12,90 litų.
Restorano baras pasiūlys baltojo, raudonojo, rožinio vyno. Juk be vyno taurės prie stalo nesėda nė vienas italas!
Technologijos, taupančios laiką
Atėję į restoraną „Vapiano“, gausite magnetinę kortelę, kurioje saugojami jūsų užsakymai. Čia jūs turite daugiau laisvės ir taupote laiką, nes nereikia laukti padavėjo. Išeidami, pateiksite kortelę kasininkei ir sumokėsite už savo patiekalus bei gėrimus. Jei užsisakėte picą, pranešimų gaviklis praneš jums, kada atsiimti paruoštą patiekalą.
Šiuolaikinis italų dizainas ir jauki aplinka
„Vapiano“ interjero kūrėjas Matteo Thun, vienas garsiausių Milano dizainerių, savitą, atvirą ir jaukią aplinką kuria, pasitelkdamas natūralias medžiagas – akmenį, marmurą, ąžuolą ir daug natūralios šviesos. Viduržemio jūros nuotaiką sustiprina restorane žaliuojantys šimtamečiai alyvmedžiai ir šviežių prieskonių vazonėliai ant stalų.
„Vapiano“ restoranas dirba pirmadieniais–ketvirtadieniais ir sekmadieniais nuo 11 iki 23 val. Penktadieniais ir šeštadieniais nuo 11 iki 24 val. Virtuvė dirba iki 22 val. visomis dienomis.
Susitikime „Vapiano“!
Apie „Vapiano“ tinklą
Tarptautinio „Vapiano“ restoranų tinklo įkūrėjas yra vokietis Kent Hahne. Turėdamas didelę darbo patirtį greito maitinimo restoranų tinkle „McDonalds“, jis sukūrė naują restorano koncepciją, apjungiančią geriausias italų virtuvės tradicijas, greitą aptarnavimą ir estetišką, išskirtinio dizaino aplinką. 2002 m. kartu su verslo partneriais jis atidarė pirmąjį „Vapiano“ restoraną Vokietijoje. 2010 m. „Vapiano“ tinklui priklauso daugiau kaip 70 restoranų visame pasaulyje: JAV, Europoje, Vidurio Rytuose, Azijoje. 2008 m. „Vapiano“ koncepcija pelnė tarptautinį apdovanojimą „Nation’s Restaurant News. Hot Concept!“
2007 m. Estijoje įkurta bendrovė UAB „Piano Baltic Holding“ pagal frančizės sutartį plečia „Vapiano“ restoranų tinklą Baltijos šalyse ir Suomijoje. Šiuo metu du „Vapiano“ restoranai veikia Taline. Vilniuje atidaromas trečiasis tinklo restoranas.
Restorano vardas „Vapiano“ radosi iš itališko posakio „Chi va piano va sano e va lontano“, reiškiančio „Žmogus, kuris per gyvenimą žengia lengvai, bus sveikas ir ilgaamžis“.
2010 09 29