Rekomenduojame užgerti šampanu arba itališku „Prosecco“, taip pat puikiai tinka Šabli, rislingai ir kiti baltieji vynai.
Pripildome taurę... Paimame austrę, specialia šakute jos minkštimą atskiriame nuo geldelės, įkvepiame jūros aromato. Apšlakstome minkštimą citrinos sultimis, pagardiname padažu, geldelę plačiuoju galu dedame prie lupų ir išsiurbiame jūrų gerybę su visu skysčiu. Neskubame ryti, palaikome burnoje vėsų sultingą minkštimą, lengvai pakramsnojame, pajuntame jūros sūrumą ir gaivią rūgštelę... mėgaujamės... ir palaimingai nuryjame. Gurkšnis šampano arba baltojo vyno - tobula austrių palyda.
Maloniai kviečiame!
Jūsų restoranas „Esse“
Tel. 8 686 00488; (8 5) 2102511;
el.p. info@esse.lt
Restorano informacija
2011 09 15