INGREDIENTAI (2-3 porcijos)
200 g tofu
200 ml sojų pieno
150 g kvietinių miltų
obuolys vidutinio dydžio
valg. šaukštas nerafinuoto cukraus
1/3 arabt. šaukštelio cinamono
1/3 arabt. šaukštelio malto muskato
1/3 arabt. šaukštelio kepimo miltelių
3- 5 valg. šaukštai aliejaus kepti
vaisių tyrė / trintos uogos / kita (pasirinktinai)
GAMINIMO BŪDAS (20 min.)
Į blenderį dėti tofu, pilti sojų pieną, berti cukrų, cinamoną, muskatą ir sutrinti iki vientisos masės. Į ją dėti nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį, įberti miltų, kepimo miltelių. Išmaišyti, formuoti tofškėčius ir kepti įkaitusiame aliejuje.
Recepto autorius: http://zaliagentis.lt/