Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

Kepti persikai su mocarela ir bazilikais

2018-04-10
Pasidalink receptu

INGREDIENTAI (1 porcijai)
1 - 2 vnt. persikų;
150 g. rutuliuko mocarelos ar buratos sūrio;
5-6 vnt. šviežių bazilikų lapelių;
1 a.š. (šlakelio) alyvuogių aliejaus;
1 a.š. (šlakelio) balzaminio acto (nebūtinai);
1/3 a.š. (žiupsnio) drukos.

GAMINIMAS (20 MIN)
Persikus padalinti pusiau, išimti kauliuką ir supjaustyti apskritimais. Persikų apskritimus apkepti girliuje ar girinėje keptuvėje ir ištraukus atvėsinti lėkštėje. Mocarelą supjaustyti griežinėliais. Lėkštėje dėlioti persiko griežinėlį, mocarelą ir baziliko lapelį tol, ko baigsis. Viršų apšlakstyti alyvuogių aliejumi, balzamiku, trupučiu druskos.

Recepto autoriushttps://mitybologija.lt