Kavinės-baro „Nica“, įsikūrusios Laisvės gatvėje 24,Marijampolėje istorija prasideda dar nuo tada, kai šioje vietoje buvo „nykštukinė“ kavinukė. Jei kažkada tai buvo vieta, kur galėjai paragauti vos kelių patiekalų, tai šiandien čia esančios kavinės „Nica“ virtuvėje – visa skonių paletė. Nica – uostamiestis pietų Prancūzijoje, todėl ir patiekalai į „Nicą“ „suplaukia“ iš skirtingų pasaulio virtuvių – Italijos, Prancūzijos, Šveicarijos, Austrijos, Danijos, Vokietijos, Amerikos, Meksikos ir net iš Karibų jūros salos Jamaikos.
„Kiekvieno tradicinio patiekalo skonį stengiamės atkartoti kuo tiksliau, taip pat gaminti pagal tradicinius receptus. Siekiame, kad kiekvienas užsukęs galėtų išmėginti tos virtuvės, kurios jam šiandien norisi, skonį ir tai padaryti ne bet kaip, o kokybiškai. Tikrai ne visi sau gali leisti nuvykti į Italiją ir paragauti tikros itališkos picos, todėl itališką skonį į Lietuvą parvežame mes. Žinoma, neišsižadame ir tradicinių lietuviškų patiekalų – juk mūsų virtuvė nenusileidžia jokiai kitai“, – sako NICOS virtuvės šefas Skirmantas.
Visiems
12 mėn.
Neribota
Paslaugos teikėjo duomenys bus matomi įsigijus dovanų čekį. Prieš atvykstant rekomenduojame rezervuoti staliuką restorane per meniu.lt sistemą.
Visus patiekalus ir gėrimus galima rinktis iš bendro meniu už pasirinktą sumą.
Elektroninis čekis 1 minutė* (*sumokėjus per el. bankininkystę)