Vilniaus senamiestyje įsikūręs antros kartos šeimos restoranas pasakoja lietuviškos virtuvės istorijas apie didikų stalus, nukrautus miško gėrybėmis. Žvėriena, uogos, grybai, riešutai nuo senų laikų yra neatsiejama lietuvių virtuvės dalis.
Natūralūs ir sveiki miško produktai ruošiami derinant senąsias viduramžių tradicijas su šiuolaikinėmis maisto gamybos technologijomis ir estetika. Restorano valgiaraštyje rasite amžių, kuriuo remiantis atkurtas patiekalas, ir tikrus lietuvių kulinarinės istorijos fragmentus.
Visiems
12 mėn.
Neribota
Paslaugos teikėjo duomenys bus matomi įsigijus dovanų čekį. Prieš atvykstant rekomenduojame rezervuoti staliuką restorane per meniu.lt sistemą.
Visus patiekalus ir gėrimus galima rinktis iš bendro meniu už pasirinktą sumą.
Elektroninis čekis 1 minutė* (*sumokėjus per el. bankininkystę)