Vilniaus senamiestyje įsikūręs antros kartos šeimos restoranas pasakoja lietuviškos virtuvės istorijas apie didikų stalus, nukrautus miško gėrybėmis. Žvėriena, uogos, grybai, riešutai nuo senų laikų yra neatsiejama lietuvių virtuvės dalis.
Natūralūs ir sveiki miško produktai ruošiami derinant senąsias viduramžių tradicijas su šiuolaikinėmis maisto gamybos technologijomis ir estetika. Restorano valgiaraštyje rasite amžių, kuriuo remiantis atkurtas patiekalas, ir tikrus lietuvių kulinarinės istorijos fragmentus.
Visiem
12 mēneši
Neierobežots
Informācija par pakalpojumu sniedzēju būs redzama, iegādājoties dāvanu kuponu. Pirms ierašanās mēs iesakām rezervēt galdiņu restorānā caur menu.lt sistēmu.
Visus ēdienus un dzērienus no izvēlētā daudzuma var izvēlēties vispārējā izvēlnē.
Elektroniskais sertifikāts 1 minūte * (* pēc samaksas, izmantojot e-banku)