Viešbučio Park Inn by Radisson Kaunas restoranas Diverso į kievieno sezono meniu įtraukia tai, ką būtent tuo metų laiku geriausio siūlo gamta ir Lietuvos ūkiai. Naudojame kruopščiai atrinktus vietinius ingredientus: iš ekologinių ūkių atkeliavusi mėsa, Lietuvos sūrininkų tiekiamas natūralus ožkų sūris, lietuviškas ekologiškas medus tiesiai iš bityno, miško grybai ir sezoninės daržovės. Duoną kepame patys, kad galėtume užtikrinti jos šviežumą ir kvapnumą. Išgryninome receptus, atsakingai naudodami žaliavas. Labai tikimės, jog mėgaudamiesi Diverso šefų kurtais patiekalais pajusite, kas yra tikras, su meile ruoštas maistas.
Visiems
12 mėn.
Neribota
Paslaugos teikėjo duomenys bus matomi įsigijus dovanų čekį. Prieš atvykstant rekomenduojame rezervuoti staliuką restorane per meniu.lt sistemą.
Visus patiekalus ir gėrimus galima rinktis iš bendro meniu už pasirinktą sumą.
Elektroninis čekis 1 minutė* (*sumokėjus per el. bankininkystę)