Keturių žvaigždučių verslo klasės viešbutis kviečia Jus ne tik apsistoti unikaliame, XVI–XIX amžiaus dvasia alsuojančiame architektūriniame Kauno paminkle, bet ir paragauti kokybiško, viso pasaulio virtuvių meniu. Viešbutyje rasite „TarTar” restoraną, vasaros sezonu - „Sky” terasą su vaizdu į senamiestį, rūsyje esančias erdves banketams. Konceptuali restorano idėja – supažindinti klientus su raw food maisto kultūra ir nustebinti dar nepatirtais skoniais. Neapdorotų produktų patiekalai yra mūsų meniu ašis, tačiau judriame A la Carte valgiaraštyje rasite ir termiškai apdorotų valgių. Lankytojus stebiname ne tik išskirtiniais skoniais, bet ir patiekalų pateikimo būdais. „TarTar” restorane jūsų užkandžių lėkštėmis taps kokoso kevalas bei perlydytas stiklo butelis. Taip ne tik stengiamės sukurti įvairiapusiškas patirtis savo klientams, bet ir atkreipti dėmesį į tvarumą. Vartydami gėrimų sąrašą klientai pamatys, jog neslepiame meilės vynui ir kruopščiai atrenkame senų vyno derlių gardžiausius lašus. Mėgstančius atrakcijas klientus kviesime kardu nukirsti putojančio vyno butelio kaklelį, seno derliaus vyną atidaryti Porto žnyplėmis, tikslia srove sau į burną iš Porron įsipilti vyno.
Visiems
12 mėn.
Neribota
Paslaugos teikėjo duomenys bus matomi įsigijus dovanų čekį. Prieš atvykstant rekomenduojame rezervuoti staliuką restorane per meniu.lt sistemą.
Visus patiekalus ir gėrimus galima rinktis iš bendro meniu už pasirinktą sumą.
Elektroninis čekis 1 minutė* (*sumokėjus per el. bankininkystę)