Ingredientai
60 ml šviežių citrinų sulčių
2 a.š KOTANYI raudonėlio
2 v.š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
3 vištienos krūtinėlės
2 cukinijos
1/2 svogūno
druskos
KOTANYI ketverių pipirų
Gaminimas:
Nedideliame dubenyje išspauskite citrinos sultis, įberkite KOTANYI raudonėlius, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išspauskite česnako skilteles.
Vištieną supjaustykite į gabaliukus, užpilkite citrinų marinatą ir palaikykite apie 20 minučių. Cukiniją supjaustykite išilgai griežinėliais peiliu arba bulvių skustuku. Pagardinkite druska ir pipirais, susukite į ritinėlius.
Ant iešmelių suverkite vištienos gabaliukus ir cukinijos ritinėlius. Jei vėrinukus kepsite ant medinių iešmelių, bent pusę valandos juos pamirkykite vandenyje.
Kepkite kepsinėje, kol iškeps vištiena.