Kokia „Pyragainės Šarlota“ vizitinė kortelė? Firminiu gaminiu, pasirodo, gali būti visi pyragai, nes kiekvienas pagamintas be išlygų kokybei, natūralumui, su stoooorais sluoksniais įdaro:: su sezoninėmis uogomis, daržovėmis, mėsa, žuvimi, grybais, varške... O kur pyragai, ten ir kibinai kepa!
Produktai perkami iš ūkininkų ir patikimų tiekėjų, atidžiai atsirenkant kokybę ir skonį, o „kaina šioje vietoje ne esminis kriterijus, nes patenkinti klientai grįžta“ – atvirauja „Pyragainės Šarlota“ šeimininkas.
Daugelio pyragų receptūros atkeliavusios iš Ukrainos, kaip ir patyrę konditeriai, kurie pina raštais kepamus pyragus. Vieną pyragą suraityti užtrunka iki pusės valandos, o tai, šiais greito maisto ir greito bėgimo laikais, tampa ne tik atgaiva gomuriui, bet ir vertybė.
Svarbiausia „Pyragainės“ filosofijos dalis – NATŪRALŪS produktai. Jokių kompromisų ar nutylėjimų. Kaip sako savininkas: „jeigu reikės dėti kokią nors chemiją – geriau užkalsiu kavinės duris.“ Natūralūs, pačių verdami jautienos, vištienos, žuvies sultiniai prie nesaldžių pyragų ir kibinų... – jaučiate nostalgiją kokybiškiems laikams? Užsukite arba užsisakykite, kad, ko širdis geidžia, pristatytų į namus, ar į biurą!
Daugiau informacijos: http://www.sarlotapyragaine.lt/