Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

Naujo „Rudens/Žiemos“ meniu pristatymas restorane „Obuolio muzikos klubas“ (Vilnius)

2007-09-27
Publicējiet savu rakstu

Rugsėjo 27 d. restoranas „Obuolio muzikos klubas“ kviečia į naujojo valgiaraščio pristatymo šventę, kurios metu visiems muzikos ir maisto gurmanams bus pristatyti nauji „Rudens/Žiemos“ patiekalai.

Vakaro metu skanausime gurmaniškų, specialiai šaltajam metų sezonui sukurtų patiekalų, kurių autorius yra restorano virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas. Ruslanas yra LRVVKA narys, galintis pasigirti ne vienu apdovanojimu. Artėjant šaltajam metų sezonui, restorano šefas valgiaraštį papildė naujais, sotesniais patiekalais. Naujas valgiaraštis praturtintas ėrienos, stirnienos, strutienos karštaisiais patiekalais ir, be jokios abejonės, visų pamėgtais, burnoje tirpstančiais jautienos didkepsniais.

Žuvų mėgėjai „Obuolio muzikos klube“ taip pat neturėtų skųstis – taukžuvės, otai, sterkai, lašišos „Obuolio muzikos klubo“ virtuvę iš Prancūzijos pasiekia 2 kartus per savaitę.

Keletas patiekalų iš naujojo meniu:

Baravykų sriuba
Kepta ėriuko nugarinė su baklažanų putėsiais, „Vitelotte“ bulvių koše bei raudonųjų paprikų padažu

Kepta stirnienos nugarinė su salierais, pagardinta alyvuogių aliejumi, bulvių bokšteliais, paniruotais džiovintame itališkame kumpyje, ir gervuogių padažu

Įsimintinas ir ypatingas patiekalas – strutienos kumpio kepsnys su bulvių koše bei voveraičių apkepu, troškintomis daržovėmis „Ratutele“ ir „Porto“ vynu.

Po gurmaniškų patiekalų vakarienės svečių lauks Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio ir jo draugų koncertas.

Vakarą ves dainininkas ir renginių vedėjas Alvydas Lukoševičius-Obuolys.

 „Obuolio muzikos klubo“ informacija