Birželio 28 d. restoranas „Obuolio muzikos klubas“ sukvietė į naujojo valgiaraščio pristatymo šventę, kurios metu visiems muzikos ir maisto gurmanams gerai žinomas Alvydas Lukoševičius-Obuolys pristatė naują savo komandą, į restoraną įpūtusią laisvės pojūčiu alsuojančią Amsterdamo dvasią. Vakarą vainikavo Obuolio dovana partneriams ir svečiams – Obuolio kūrybinio vakaro koncertas.
Pasak restorano bendraturčio Sigito Čepulio, „Obuolio muzikos klubas“ laukia ir baikerių, ir šventųjų. Čia yra penkios skirtingos salės, tad kiekvienas gali išsirinkti sau tinkamą aplinką ir stilių. Laisvės pojūčiu alsuoja Amsterdamui dedikuota salė. Privatumo trokštančioms draugijoms skirta raudonų sienų patalpa, puošta iš Olandijos atvežtais baldais, nuotraukomis... Dievinantiems plieninius žirgus ir gerą maistą specialiai įrengta baikerių salė, prie kurios puikuojasi net du legendinės amerikiečių bendrovės „Harley Davidson“ motociklai – tai neseniai prie Alvydo Lukoševičiaus-Obuolio prisijungusių dviejų bičiulių Sigito Čepulio ir Algimanto Bubnelio aistra. O mėgstantys lengvesnę muziką laukiami kamerinės aplinkos klubo rūsyje. Vakaro svečiams lengviau susigaudyti restorano labirintuose padės specialiai šiam vakarui paruošti restorano žemėlapiai.
Vakaro metu susirinkusieji skanavo lengvų, gurmaniškų, specialiai vasarą siūlomų patiekalų, kuriuos sukūrė restorano virtuvės meistras Ruslanas Bolgovas. Tai net keturiolikos metų virėjo patirtį turintis virtuvės meistras. Ruslanas yra LRVVKA narys, galintis pasigirti ne vienu apdovanojimu, pelnytu Lietuvoje ar užsienyje. 2006 m. Lietuvos grotelinių patiekalų čempionate Ruslanas laimėjo antrąją vietą; tų pačių metų spalį Maskvoje dalyvavo Tarptautinės Kremliaus taurės konkurse ir buvo įvertintas net trimis apdovanojimais. Be to, tais pačiais 2006-aisiais Lenkijoje vykusiame Pasaulio grotelinių patiekalų čempionate Ruslanas kartu su vyriausiųjų virėjų komanda iš Lietuvos užėmė penktąją vietą.
Restorano virtuvė europietiška. Kaip sako pats virtuvės meistras, restorano valgiaraštyje rasite tai, kas kiekvienoje virtuvėje geriausia.
Maisto žinovai ir šiaip drąsuoliai šventėje turėjo galimybę pademonstruoti savo gurmaniškas žinias ir išsinešti krūvą dovanų. O mėgstantys dovanoti dovanas galėjo savo rankomis sukurti dovaną restoranui – nutapyti paveikslą ir restorane palikti dalelę savęs.
Daugiau apie restoraną>>
„Obuolio muzikos klubo“ informacija