Ingredientai:
(4 mėsainiams)
Mėsos įdarui:
250 g liesos maltos jautienos
1 nedidelio raudono svogūno
1 nedidelės skiltelės česnako
1 a. š. KOTANYI bazilikų
1 a. š. KOTANYI maltos kalendros
1 a. š. Vorčesterio padažo
1 nedidelio kiaušinio
žiupsnelio jūros druskos
KOTANYI šviežiai maltų juodųjų pipirų
2 v. š. alyvuogių aliejaus
Mėsainių įdarui:
1 pomidoro
Salotų lapų
Marinuotų agurkėlių
1 raudonojo svogūno
Čederio sūrio
Majonezo
Šviežių petražolių
Gaminimas:
Svogūną supjaustykite mažais kubeliai, išspauskite česnaką, sumaišykite visus ingredientus išskyrus alyvuogių aliejų. Mėsą padalinkite į lygias keturias dalis, suformuokite plokščius kepsnius ir palikite šaldytuve 1-2 valandoms.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Apkepkite kepsnius iš kiekvienos pusės 3-4 minutes. Nevartykite!
Bandeles pašildykite orkaitėje. Ant vienos pusės dėkite salotos lapą, užtepkite majonezo, tuomet uždėkite mėsainio kepsnelį, griežinėlį sūrio, pagardinkite petražolėmis. Uždenkite kita bandelės puse, šiek tiek pakepkite orkaitėje, kol sūris gražiai išsilydys.