Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Ziņas

„Marino“ restorane – jūrų gėrybės iš viso pasaulio (Vilnius)

2008-04-23
Publicējiet savu rakstu

Jeigu norite paragauti aukščiausios kokybės geltonpelekio sašimių tuno iš Maldyvų, didžiųjų tigrinių krevečių iš Tailando bei Indonezijos, gigantiško Kamčiatkos krabo arba austrių iš Prancūzijos, neskubėkite krauti kelioninio lagamino. Šių ir kitų jūrų gerybių iš viso pasaulio galite rasti „Marino“ restorane, kuris įsikūręs „Vilniaus Vartuose“.

Įspūdingas restorano erdves suprojektavo R. Mikulionio architektūros studija „Plazma“, kuri taip pat kūrė interjerą, parinko baldus bei dekoracijas, kitus interjero elementus. Estetiškai sutvarkyta erdvaus restorano aplinka iš karto leidžia atsipalaiduoti, o pro didelius panoraminius langus galima stebėti pralekiančius debesis. Pirmajame aukšte galite prisėsti tiek bendroje restorano salėje, tiek žiemos sode, o iš balkono (antrajame aukšte) atsiveria dar gražesni vaizdai.

Restorane „Marino“ patiekalams gaminti naudojamos pačios kokybiškiausios žaliavos. Šviežias, nešaldytas, mažai apdorotas maistas – pats sveikiausias. Liutauras Markevičius, vienas iš restorano bendrasavininkių, atskleidė maisto gamybos paslaptį: svarbiausia nesugadinti gerų žaliavų. Restorane siūlomos tik laukinės, o ne kultivuotos krevetės, kalnų jaučio išpjova iš Argentinos, kardžuvė iš Šri Lankos, giliavandeniai uotai iš Atlanto gelmių – galima vardinti be galo. Siūloma viskas, kas geriausia.

Puikus tiekėjų tinklas leidžia greitai užsisakyti to, ko trūksta: tunas, kardžuvė bei kitos ką tik pagautos žuvys į restoraną atkeliauja po 4-5 dienų. Atsargos papildomos kas 2-3 dienas, todėl viskas šviežia ir kokybiška. Restorano baseine plaukioja gyvi omarai iš Kanados bei Viduržemio jūros – klientas gali kurį nors išsirinkti, o virtuvės šefas iš jo paruoš pasirinktą patiekalą.

Restorane propaguojama Viduržemio jūros patiekalų pateikimo tradicija – klientui, kad jis įsitikintų žaliavų kokybe, parodomos jūrų gėrybės, iš kurių po to pagaminamas valgis.

Patiekalams gaminti naudojamos tik natūralios, bet ne džiovintos žolės (bazilikas, rozmarinas, čiobrelis, melisa, mėta), kokybiškas alyvuogių aliejus bei actas.

Siūlomas platus prabangių šampanų asortimentas (apie 40) bei mažųjų konjako namų konjakai – šiuos gėrimus restoranui tiekia J. Kabašinskas.

Daugiau apie restoraną>>

Elena Germanovič
Restorano archyvo nuotraukos
Meniu.lt informacija