Ingredientai:
500 g maltos jautienos
1 nedidelio svogūno
2 v.š. KOTANYI Provanso žolelių
druskos, pagal skonį
KOTANYI šviežiai maltų pipirų, pagal skonį
1 kiaušinio
4 v.š. sviesto
5 raudonųjų svogūnų
Gaminimas:
Į maltą jautieną įmaišykite susmulkintą svogūną ir prieskonius: petražoles, juoduosius pipirus, druską, įmuškite kiaušinį ir viską labai gerai išmaišykite. Rankomis suformuokite kukulius. Keptuvėje išlydykite sviestą, kai pradės ruduoti sudėkite kukulius ir kepkite 10 – 12 minučių. Išimkite iš keptuvės kukulius, nusausinkite sviesto perteklių. Į sviestą sudėkite stambiai supjaustytus mėlynuosius svogūnus pakepkite, kol gražiai parus. Kukulius ir svogūnus suverkite ant iešmelių ir trumpai pašildykite keptuvėje.