Kultūros paveldo pastate sukūrėme santūraus modernumo erdvę, patrauklią skandinaviško stiliaus estetiką ir malonią atmosferą. The House tarsi pulsuoja sezonų ritmu: žiemą jaukiai glaudžia svečius dviejose salėse ir kompaktiškuose antro aukšto kambariuose, pavasarį kviečia į šildomą terasą, vasarą atveria langus, balkonus, terasos užuolaidas ir tarsi išeina iki ežero bei parko, rudenėjant vėl grįžta… Ir taip kasmet.
Restorano valgiaraštis – bendras virtuvės šefo ir svečių kūrinys: per dešimtmetį šefas vis kuria tradicinių ir originalių patiekalų variantus, o lankytojai balsuoja savo pasirinkimais. Kiekvieno patiekalo skonis – tai šefo meistriškumo ir eksperimentų rezultatas. Lankytojai tvirtina, kad jis puikus, todėl vis grįžta pasimėgauti. Įprastų ir gurmaniškų patiekalų santykis nusistovėjo toks, kad kiekvienas svečias gautų tai, ką mėgsta!
Restorano ir svečių namų personalas visus apgaubia neįkyriu, bet tikru dėmesiu, kylančiu iš nuoširdumo ir profesionalumo. Barmenai rengia gėrimų degustacijas, supažindina svečius su įvairių pasaulio šalių alkoholio vartojimo tradicijomis, naujomis tendencijomis, pataria, kokie gėrimai tinka prie pasirinktų patiekalų – taip neįkyriai puoselėdami alkoholio vartojimo kultūrą.
The House terasa – svečių traukos erdvė nuo ankstaus pavasario iki vėlyvo rudens. Ir tai nenuostabu: ji viena didžiausių ir erdviausių mieste, su gražiausiu vaizdu į ežerą ir tikru kurorto ritmo pojūčiu. Pagrindinėse miesto šventėse galima dalyvauti tiesiog sėdint prie staliuko!
Terasoje vyrauja laisva ir žaisminga atmosfera: skambant maloniai foninei muzikai lengva bendrauti, gera patylėti. Šioje erdvėje klesti tolerancija, todėl čia laiką mielai leidžia draugų ir giminių kompanijos, poros, šeimos su kūdikiais, vaikais ir net augintiniais – personalas pasirūpina kiekvienu. Pavalgę vaikai neskubina tėvų, nes patiems nereikia nuobodžiauti, – galima žaisti vaikų kampelyje, galima pabėgioti ar pavažinėti šalia terasos.
Daugelis žmonių šunis laiko visaverčiais savo šeimos nariais. Norime, kad atėjęs j „The House” su šunimi mūsų svečias rastų ir savo augintiniui skirto maisto. Keturkojo draugo nuotaikai, elgesiui ir bendravimui svarbi tinkama ir gerai subalansuota mityba. Mums rūpi, kad formuotusi teisingas žmonių požiūris j gyvūnus ir tinkamas gyvūnų santykis su aplinka. Valgiaraštį sudarėme remdamiesi Všj „Stiprūs šunys” ir šunų mitybos specialistų rekomendacijomis. Patiekalai subalansuoti pagal šunų poreikius.
Mūsų tikslas ne stebinti vietos gyventojus ar turistus. Mūsų tikslas – pamaloninti žmogų, pakelti jam dvasią, padėti pamilti Druskininkus ir pajusti, kad čia turi ,,savo vietelę”, atokvėpio ar net atostogų namus.