Tai mažas šeimos restoranas. Čia tiekiamas tik šviežias maistas, dėl to yra lėti, orentuoti į neskubantį, norintį pasėdėti ir pailsėti nuo kasdieninės skubos, klientą.
Jų picos - neapolietiškos, makaronai - su Genujos krašto padažais (džiovintų pomidorų arba basilikų pesto), šviežios salotos pagardintos kokybišku Ligūrijos alyvuogių aliejumi, pagal išankstinį užsakymą gali paruošti tobulą itališkų delikatesų užkandį prie vyno. Norintiems aštrumo- tikra meksikietiška čili sriuba.
Dirba:
Sezono metu kiekvieną dieną (virtuvės darbo laikas 12:00 - 21:00, baras dirba ilgiau);
Ne sezono metu 4 dienas per savaitę (12:00 - 20:00), t.y. savaitgaliais ir kai kuriomis darbo dienomis, sekti FB-e.