...Grey atsirado, norint Vilniuje sukurti vietą, kur originali ir moderni virtuvė būtų prieinama daugeliui, o restorano interjeras neužgožtų pagrindinės ...Grey esmės – žmonių, maisto ir bendravimo. ...Grey meniu - europietiškas su tradiciniais ir moderniais patiekalais, papildytas gausiu vyno ir alaus pasirinkimu. Restorane veikia atvira restorano virtuvė, kurioje visus metus veikia ant žarijų kepantis grilis. Daug betono ir juoko, plytų ir bendravimo, pilkos spalvos ir skanaus maisto
Salės skirtos 15 | 25 | 35 | 60 | 100 asmenų kompanijoms.
...Grey virtuvės šefas - Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narys Miroslav Styčinskij.
Renginiai:
Dėl išskirtinės savo lokacijos, ir vaizdo pro langus restoranas tampa įdomiu pasirinkimu ir organizuojant įvairius renginius, įmonės vakarėlius, asmenines šventes ir kt.
Meniu renginiams sudaromas atsižvelgiant į kliento poreikius, alergijas ir kitus maitinimosi ypatumus. Restorane įrengta visa reikalinga garso technika, projektoriai. Esant būtinybei, restorano komanda gali parekomenduoti renginių vedėjus, išnuomoti papildomus baldus, aparatūrą.
Vienu metu antrame restorano Grey aukšte gali švęsti; banketo metu iki 90 asm., furšeto metu 140 asm., o visame restorane banketo metu gali švęsti iki 200 asm., o furšeto metu iki 300 asm.
Restorane įrengtos 5 erdvės, kurias skiria storos užuolaidos: