Pasak gėrimą importuojančios kompanijos atstovės, šiam produktui tiekėjas taiko itin griežtus prekybos standartus, taigi jį Vilniuje savo svečiams siūlys tik Arūno Oželio vadovaujamas restoranas „Marche de Provance“. Per metus jo bus parduodama ne daugiau kaip 300 butelių.
„Šis karštajam sezonui skirtas šampanas, pagamintas iš Pinot Noir, Pinot Meunier ir Chardonnay vynuogių, patiekiamas ne įprastai atšaldytas, o su ledo kubeliais, kurie padeda atsiskleisti ryškiam vaisių skoniui. Šis gėrimas įprastai siūlomas tik garsiausiuose Viduržemio jūros bei JAV kurortuose, tokiuose kaip San Tropezas ar Cabo San Lucas. Todėl jam netgi sukurtos specialios formos nedūžtančios taurės“, - sako V. Kriaučiūnaitė.
Pristatyme Vilniuje dalyvavo verslininkė Irena Marozienė, Žilvinas Grigaitis, Aleksandras Pogrebnojus, Jolanta Mikalajūnienė, Rasa Arlauskienė, Jogaila Morkūnas su Austėja Jablonskyje, Ruslanas Bolgovas, Viktorija Bruder-Macijauskienė, Alma Latvytė ir kiti verslo pasaulio atstovai.
Kadangi naujasis šampanas išsiskiria ne tik skoniu, bet ir specialaus dizaino baltos spalvos buteliu, svečiai buvo pasipuošę pagal baltą vakaro aprangos kodą ir vaišinosi prie gėrimo priderintais „Marche de Provance“ paruoštais užkandžiais. Renginio atmosferą kūrė kartu su didžėjumi “Filtered tools” komandos gyvai atliekamos saksofono ir gitaros partijos.