Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Riešutų ir sėklų granola saldinta bananais

2018-01-15
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI (4 porcijos)

100 g anakardžių
70 g lukštentų saulėgrąžų
50 g moliūgo sėklų
50 g kokoso drožlių
1 banano (kuo labiau sunokęs, tuo geriau)
2 šaukštų cinamono
1 šaukšto aliejaus, tinkamo kepimui

GAMINIMO EIGA (20 MIN)

Bananą sutrinkite iki tyrelės ir sumaišykite su cinamonu ir šlakeliu aliejaus. Riešutus peiliu šiek tiek susmulkinkite ir sumaišykite su sėklomis. Ant riešutų supilkite bananų masę ir labai gerai išmaišykite, kol tolygiai pasiskirstys. Ant skardos suberkite visą granolos masę ir tolygiai paskirstykite plonu sluoksniu. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir 3 minutes kepkite granolą, ištraukę pamaišykite, pakratykite ir dar 2 minutėms įkiškite į skardą. Ištraukus granolą iš orkaitės – leisti atvėsti, taip ji išliks traški.

Recepto autorė: https://mitybologija.lt/