Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Pyragas su kumpiu

2018-03-27
Поделитесь своим рецептом

INGREDIENTAI (8 porcijos)
150 ml alyvuogių aliejaus;
150 ml pieno;
4 vnt kiaušiniai;
250 g miltų;
2 a.š. kepimo miltelių;
1/2 a. š. maltos paprikos;
1/2 a. š. druskos;
1/2 a. š.pipirų;
1 a. š. šviežių čiobrelių (aš dėjau džiovintų pusę šaukštelio);
100 g tarkuoto kietojo sūrio;
180 g pjaustyto virto kumpio;
130 g žaliųjų ir juodųjų alyvuogių.

GAMINIMAS (60 MIN)
Į dubenį persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius ir papriką, kitus birius produktus ir išmaišykite. Kitame dubenyje lengvai suplakite alyvuogių aliejų, pieną, kiaušinius, sumaišykite su miltų mišiniu, kol tešla taps vientisa, be gumulėlių. Sudėkite virtą kumpį, sūrį ir alyvuoges, išmaišykite. Tešlą sukrėskite į riebalais pateptą arba kepimo popieriumi išklotą skardą, kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min., kol pyragas taps švelnaus aukso spalvos. Palikite kelioms minutėms atvėsti. O paskui jau skanaus!

Šaltinis: „Virtuvė“, 2011 Nr. 7

Recepto autorius:  https://www.facebook.com/norasvalgyti/;  http://noriuvalgyti.blogspot.lt