PREZENTACIJOS (Vilnius):
Restoranų virėjams rengiamos strutienos produktų prezentacijos.
Restoranų vadovai ir virėjai kviečiami susipažinti su lietuviškos strutienos pasiūla.
Apie jau vykusias prezentacijas skaitykite čia...
Daugiau informacijos suteiks „Stručių genetikos centro“ pardavimų-rinkotyros skyriaus vadovas Rimas Sukackas, mob. tel. 8 650 86458, el.p. rimas@imlitex.lt bei UAB „Olvic“ restoranų vadybininkė Dovilė Vėlyvienė, mob. tel. 8 682 30283, el.p. dovile@olvic.lt .
KURSAI (Vilnius):
Bartenderiams (dirbantiems su alkoholiniais gėrimais) ir baristams (dirbantiems su kavos aparatais).
„Planet One“ mokyklos programa ir kursai barmenams, po kurių suteikiamas sertifikatas, įgalinantis dirbti bet kuriame Europos bare. Vedame 1 mėn. kvalifikacinius kursus, kurių metu išmokome profesionaliai dirbti su kavos malūnėliu, kavos aparatu, skirtinga kava.
Kreiptis tel. (5) 2619457, Vilnius, el.paštas: ipala@sekme.lt
SEMINARAI (Kaunas):
„Maisto produktų ir patiekalų juslinė analizė“
Taikymo sritys, metodai, vartotojų paklausos tyrimai. Seminaro metu mokoma taisyklingai degustuoti įvairius maisto produktus.
Seminarai rengiami surinkus pakankamą dalyvių grupę. Organizatorius: KTU Maisto produktų technologijos katedros Maisto institutas, Taikos pr. 92, Kaunas.
Informacija tel. (37) 312472, Kaunas, el.paštas: lmai@lmai.lt