This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Netikėti skonio atradimai

2013-08-01
Publish your own article

BUGA’s padažai gaminami Lietuvoje iš miško uogų bei šviežių maltų, Dunojaus slėnyje užaugintų aitriųjų paprikų. Šie padažai puikiai tinka su įvairiais sūriais (ožkos, brie ar camembert), o geriausią derinį sukuria su lietuviškais varškės sūriais.
O prie paštetų – pirščiukus aplaižyti galima! Ką ir kalbėti apie avieną, žvėrieną ar keptą antį...

RECEPTĖLIS
Lietuvišką baltą sūrį pamarinuokite su alyvuogių aliejumi ir BUGA’s kaukazietiška adžika. Kepkite 180°C temperatūroje, kol susiformuos sūrio plutelė. Truputį atvėsintą supjaustykite ir skanaukite su BUGA’s bruknių padažu ir taure gero Chardonay.