INGREDIENTAI (1 porcijai)
2 − 3 vnt. didelių lapų Kale salotų, smulkintų vidutiniškai
1/2 vnt. (pusės) raudonosios paprikos, pjaustytos kubeliais
5 g. (saujos) raudonųjų kopūstų, smulkiai pjaustytų
1/2 vnt. (pusės) mažos cukinijos, pjaustytos šiaudeliais
1 vnt. (pusės) morkos, tarkuotos bulvių skustuku
5 vnt. graikinių riešutų
1 a. š. sezamo sėklų
1 v.š. humuso (naudojau pirktinį)
Padažui:
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. citrinos sulčių
1/2 a.š.medaus
0.3 g. tarkuoto imbiero
1/3 a.š. (žiupsnelis) druskos ir pipirų
GAMINIMAS (15 MIN)
Visas supjaustytas daržoves išdėlioti lėkštėje pradedant Kale kopūstais. Ant daržovių užbarstyti riešutus ir sezamus, dėti humusą ir užpilti padažu.
Recepto autorius: https://mitybologija.lt