INGREDIENTAI
6-7 pievagrybių
Šiek tiek aliejaus kepimui
1 didesnės morkos
7-8 šparagų
1 pakelio tofu (150g)
2 saujų šaldytų žirnelių
1 skiltelės česnako
1/2 šaukštelio rūkytos paprikos
1/4 šaukštelio kario
1/4 šaukštelio ciberžolės
Žiupsnio pipirų, druskos
2 šaukštelių sojos
3 šaukštų tamari padažo
GAMINIMAS
1.Pievagrybius supjaustome plonomis riekelėmis ir pusę jų dedame kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Norint, kad pievagrybiai gražiai apskrustų, o ne būtų vandeningi, reikia kuo mažiau juos maišyti. Kai pirmoji pusė apkepa, sudedame likusius pievagrybius ir toliau kepame.
2. Morką nuskutame ir supjaustome nedideliais gabalėliais, supjaustome ir šparagus. Sudedame kepti kartu su pievagrybiais, kepame apie 5-6 min.
3. Sudedame kubeliais supjaustytą tofu, žirnelius ir kepame dar kelias minutes, kol tofu šiek tiek apkepa. Dedame susmulkintą česnaką ir visus prieskonius, išmaišome ir sumažiname kaitrą.
4. Pilame soją ir tamari padažą, dar kelias minutes viską pakepame. Prieš patiekiant apibarstome sezamais.