„Paukščių takas“ – ypatingas restoranas. Tai ir vienintelė Lietuvoje tokiame aukštyje (165 m) įrengta apžvalgos aikštelė. Per nepilną valandą ypatingos konstrukcijos, žiedinės formos restorano grindys apsisuka aplinkui, tad visą Vilnių pamatysite jaukiai sėdėdami prie stalo ir skaniai užkandžiaudami. Esant geram orui, miestas ir jo apylinkės matomos 50 km spinduliu.
Paslaugus „Paukščių tako“ kolektyvas be vargo suorganizuos banketą, furšetą ar kitokį pobūvį. Restoranas Jums pasiūlys išskirtinių patiekalų, sukurtų specialiai „Paukščių tako“ lankytojams. Juos kurdami, gastronomijos specialistai daug dėmesio skyrė ir skoniui, ir pateikimui, atsižvelgė ir į vaikų, ir į suaugusiųjų poreikius. Europietiškus patiekalus gaminančiame restorane kainos nėra aukštos.
Šventiniam stalui tikrai išsirinksite patiekalus iš restorano meniu. Kiekvienas patiekalas valgiaraštyje – kaip atskira žvaigždutė Paukščių take. Užkandžiams rinkitės įvairias jūros gėrybių, mėsos, daržovių salotas su restorano gamybos padažais (medaus-imbiero, medaus-sezamo, bazilikų užpilas) arba rinkinukus su raudonąja ikra ir šviežiai sūdyta lašiša, gurmaniškąjį jautienos karpačio, keptą kamambero sūrį ar ant iešmelių keptas krevetes.
Bet kuris iš karštųjų patiekalų maloniai nustebins svečius: žuvies kepsniai su apelsinais, šafrano padažu, antiena su granatais, jautiena su vyno padažu; Lietuvos didikų virtuvę puikiai atspindintys žvėrienos patiekalai: šernienos suktinukai su obuoliais ir aviečių padažu, elnienos kepsnys su naminiais bulvių traškučiais, keptomis daržovėmis ir lazdynų riešutų padažu. Meniu rasite ir patiekalų vegetarams bei vaikams.
„Paukščių take“ galima rengti ir kitokias šventes, susitikimus, renginius. Papildomai nuomojamos dvi konferencijų salės – 35 vietų 21-jame aukšte ir 150 vietų pirmame aukšte, kur renginių organizatoriams suteikiama vaizdo demonstravimo ir garso