Maloniai kviečiame į LRVVKA B2B verslo kontaktų renginį „Tvari virtuvė – tausojantis vartojimas“,
kuris vyks 2019 m. kovo 17 d. 12 val. viešbutyje „Gradiali“, Vanagupės g. 15, Palangoje.
B2B verslo kontaktų renginys „Tvari virtuvė – tausojantis vartojimas“ – tai galimybė akis į akį susitikti HoReCa įmonių atstovams su virtuvės skonių kūrėjais, atkreipiant dėmesį į tausojantį vartojimą, siekiant išsiaiškinti poreikius, supažindinant su produktų specifika, įvertinant produktų ar paslaugų asortimentą, gaunant abipusį atgalinį ryšį ir išlaikant šiltą kontaktą.
Virtuvės šefai dalinsis patarimais ir valgiaraščio idėjomis furšetui, orientuojantis į tvarių virtuvių patirtis.
Gamins patyrę virtuvės šefai: Bernardas Anužis, „Geriausias Lietuvos virėjas 2018“ 3 v. laimėtojas, restoranas „Onorė“; Ona Jurkšienė, augalinio maisto studija „Sultenė“; Rokas Ragauskas, restoranas „4“; Lina Norvilienė, restoranas „Friedricho pasažas“; Aida Matulevičiūtė, „HBH Vilnius“.|
Kartu su Lietuvos šefais patirtimi dalinsis ir gamins Latvijos virtuvės šefas Edgars Jaunzems.
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 25 EUR,
LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr. +370 615 67405
Daugiau informacijos čia.