Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Restoranų naujienos

„Būsi trečias“ siūlo pasigaminti savo trauktinę! (Vilnius)

2010-05-10
Paskelbk savo straipsnį

Ne vienus metus Totorių g. 18 veikianti aludė „Būsi trečias“ nuo šiol siūlo ragauti ne tik vietoje gaminamo gyvo alaus, tačiau ir įjungti savo fantaziją bei pasigaminti savo trauktinę...

Paslauga – unikali Lietuvoje

Pasak „Būsi trečias“ direktoriaus, Kristupo Daciaus – tai išskirtinė paslauga, kurią Lietuvoje jie siūlo pirmieji: „Naujoje „triušio“ salėje spintos lentynose jau puikuojasi keli buteliai trauktinių, mūsų lankytojai spėjo susidomėti šia paslauga. Iš tiesų, tereikia susimokėti 63 Lt mokestį už butelį degtinės „Wyborowa“ (0,7 l), o žoleles ir kitus priedus dovanoja baras. Vėliau užklijuojame čekį ir etiketę su vardu, užsukę po savaitės ar idealiu atveju po dviejų ar trijų, kai degtinė įgauna priedų skonio, galite jos skanauti su draugų kompanija vienu prisėdimu ar po truputį. Jei trauktinės dar liks, butelį saugosime iki kito jūsų apsilankymo.“

Trauktinės ingredientai: nuo žolelių iki džiovintų vaisių ir uogų

Kristupas teigia, kad priedai patys įvairiausi: pradedant žolelėmis, tokiomis kaip stanaunykas, pelynas, mėta, baigiant džiovintais vaisiais ir uogomis, aitriaisiais pipirais, karamele. Priedus galite atsinešti ir patys. „Būsi trečias“ laukia naujų jūsų pasiūlymų, siekiant išplėsti priedų asortimentą, juos galite siųsti info@busitrecias.lt

„Tai gali būti bernvakario ar mergvakario dalis. Tereikia įjungti fantaziją, pasirinkti mėgstamiausius priedus. Vasarą patys džiovinsime gydomąsias ir prieskonines žoleles, trauktinės gamybai siūlysime ir šviežias uogas. Jei esate trauktinių mėgėjas, būtinai kviečiame apsilankyti ir susikurti individualų gėrimą.“ - pabaigai tarė „Būsi trečias“ direktorius.

Daugiau apie „Būsi trečias“>>

Elena Germanovič
Nuotraukos: iš „Būsi trečias“ archyvo
Meniu.lt informacija

2010 05 10