Pristatome meniu naujienas:
- Šiltos jūsų gėrybių salotos;
- Tigrinės krevetės su Meche salotomis ir Guacamole;
- Anties kepenėlių eskalopas (Foie Gras) su jautienos Consommé, pastarnoku ir lazdynų riešutais;
- Jūros šukutės (Saint Jacques) su omarų padažu;
- Jūros liežuvis (Sole fish) su keptomis šparaginėmis pupelėmis ir Mousseline padažu;
- Kvinoja sėklos su kedro riešutais ir daržovėmis;
- Šokoladinis burbulas, pildytas vaniliniais ledais ir morengų trupiniais.
Prie visų patiekalų parinksime Jums tinkamą vyną. Aukštos kokybės, puikūs vynai į restoraną „Esse“ atkeliauja tiesiai iš vyno ūkių.
Staliukų rezervacija:
Tel. +370 686 00488, +3705210 2511
arba el.paštu: info@esse.lt
Laukiame Jūsų apsilankant restorane "Esse" !